Thema's

Thema's

Studeer dit najaar met de wind in de rug

De zomer is bijna voorbij: we gaan er weer vol voor dit najaar! Wil jij jezelf verder ontwikkelen en nóg beter worden in je werk? Of moet jij misschien door de coronacrisis een carrièreswitch maken of nieuwe skills leren? Dan is dit het moment om aan je ontwikkeling te werken en je in te schrijven voor een opleiding.

Veel van onze opleidingen gaan namelijk binnenkort weer van start. Schrijf je dus snel in, dan zit je over een paar weken al in de klas en heb je sneller je diploma. Wist je trouwens dat je na het volgen van een erkende MBO-opleiding of HBO-opleiding nu tijdelijk geld cadeau kunt krijgen? Bekijk snel de actie en schrijf je in! Of kies eerst je opleiding: Bekijk het aanbod.

Studeren met de wind in de rug

Best spannend om aan een opleiding te beginnen. Gelukkig kun je bij Scheidegger rekenen op de beste begeleiding: wij doen er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. Dat noemen we studeren met de wind in de rug. Benieuwd hoe we jou nog meer helpen? Bekijk ook onze 6 gouden garanties.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Als je nog vragen hebt over onze opleidingen of als je het lastig vindt om een keuze te maken, dan helpen onze opleidingsadviseurs je graag. Je kunt ze bereiken via 035 - 7 121 992 of info@scheidegger.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen, dan bellen wij jou.