Jouw diploma is geld waard!

Met een diploma gaan er nieuwe deuren voor je open. Bijvoorbeeld een (nieuwe) baan, een carrièreswitch, promotie of gewoon nóg beter worden in je werk. Juist nu veel bedrijven harde klappen hebben gekregen door de coronacrisis, is het belangrijk dat je je (toekomstige) werkgever laat zien wat je in huis hebt. Om je hierin te stimuleren, hebben we een leuke actie: schrijf je vóór 2 oktober in voor een volledige, landelijk erkende MBO-opleiding met de actiecode MBO28 en krijg geld terug bij het afronden van je opleiding!

Hoe werkt het?

Schrijf je met de actiecode in voor een landelijk erkende MBO-opleiding naar keuze bij Scheidegger. Zodra jij je diploma gehaald hebt, krijg je van ons geld terug. Een cadeautje voor je harde werk en een mooie stimulans om door te zetten tijdens je studie! Het bedrag dat je krijgt, ligt aan de erkende MBO-opleiding die je kiest:

Volledige, erkende MBO-opleidingen op niveau 2 of niveau 3: € 300,-
Volledige, erkende MBO-opleidingen op niveau 4: € 400,-
 
Zin om meteen te beginnen?
Kies jouw MBO-opleiding en meld je aan met de code MBO28:

MBO-opleiding kiezen

Ben jij juist op zoek naar een HBO-opleiding? Profiteer dan van HBO actie! Je ontvangt na afronding van je opleiding tot €500,- terug!

Weet je nog niet precies welke opleiding je wilt volgen? Bekijk ook onze inspiratiepagina.

Waarom je een erkende MBO-opleiding kiest

Met een officieel erkend MBO-diploma vergroot je je waarde op de arbeidsmarkt. Ook je huidige werkgever kun je hiermee laten zien wat je in huis hebt. Dus denk je aan een carrièreswitch of wil je herintreden? Of wil je sterker staan en laten zien wat je kunt met een officieel diploma? Een erkende MBO-opleiding maakt het mogelijk.
 
Wil je nu (nog) geen volledige MBO-opleiding volgen, dan kun je ook eerst een deelopleiding op MBO-niveau volgen. Je haalt daarmee een zeer gewaardeerd instituutsdiploma van Scheidegger. Daarnaast kun je met vrijstellingen doorstromen naar een van de erkende MBO-opleidingen. Deze actie is alleen geldig bij een volledige MBO 2-, 3- of 4-opleiding.
 
Meer weten over onze MBO-opleidingen? Bekijk dan de info op deze pagina.

Hoe werkt studeren bij Scheidegger?

De opleidingen van Scheidegger zijn ontwikkeld voor volwassenen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van je docenten, zowel tijdens de lessen als via de online leeromgeving. Tijdens je opleiding heb je een persoonlijke mentor. Voordat je begint, nemen we met je door hoe de opleiding aansluit op je wensen en mogelijkheden.
 
We geven onze MBO-opleidingen door heel het land, ’s avonds, overdag of op zaterdag. Maar je kunt ook kiezen voor e-learning of Virtual Classroom. Al onze opleidingen zijn opgebouwd uit modules zodat je flexibel kunt studeren. Je rondt de modules af met een examen of een opdracht.

Alles over de 6 gouden garanties van Scheidegger lees je hier

Fiscale regelingen en subsidies

Niet alleen kun je geld cadeau krijgen als je je diploma haalt, ook kun je in veel gevallen gebruikmaken van subsidies of belastingvoordeel. Dubbel voordeel dus! Twijfel je of je recht op hebt subsidies of belastingvoordeel? Onze opleidingsadviseurs geven je graag advies. Bel ze op 035 - 7 121 992 of stel je vraag online. Volg jij je opleiding voor je werk? Vraag dan of er een opleidingsbudget is. Mogelijk kan je werkgever voor jouw opleiding ook overheidssubsidie krijgen.

Actievoorwaarden

  • De actieperiode loopt tot 2 oktober 2020.
  • Deze actie is geldig voor alle landelijk erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 of 4 die starten tussen 14 oktober 2020 en 29 februari 2021.
  • Deze actie is alleen geldig voor studenten die zich rechtstreeks bij Scheidegger inschrijven (via de website of telefonisch) en met de actiecode MBO28.
  • Als je je opleiding zelf hebt betaald, krijg je na afloop het geldbedrag. Als je werkgever de opleiding heeft betaald, krijgt je werkgever na afloop het geldbedrag.
  • Deze actie is niet te combineren met vrijstellingskorting. Als je recht hebt op vrijstellingen, kun je kiezen tussen de vrijstellingskorting of het geldbedrag cadeau aan het einde van de opleiding.
  • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Scheidegger van toepassing.