Allerlaatste kans STAP-budget!

Laat deze allerlaatste kans op STAP-budget niet aan je voorbij gaan! Woensdag 15 november wordt het laatste STAP-budget vrijgegeven. Heb jij al eens misgegrepen? De kans is deze keer groter dat jij STAP-budget krijgt, want nu komen enkel erkende MBO- en HBO-opleidingen en daarvan afgeleide korte opleidingen in aanmerking. Let op: Schrijf je vóór 14 november 17.00 uur in! Lees meer in de voorwaarden.

Bekijk het STAP-aanbod

Populaire STAP-opleidingen

Speciaal voor jou hebben we een top 5 van populaire STAP-opleidingen samengesteld. Dit zijn opleidingen die je met flinke korting kunt volgen.

Bekijk onze opleidingen

Hoe vraag je het STAP-budget aan?

Het STAP-budget is een subsidie van het UWV. Helaas heeft de overheid besloten om deze subsidie te beëindigen. De laatste mogelijkheid om het STAP-budget aan te vragen is woensdag 15 november 2023 vanaf 10.00 uur. Daarnaast is de STAP-regeling veranderd en kun je alleen STAP-budget aanvragen voor een erkende MBO- of HBO Bacheloropleiding en daarvan afgeleide korte opleidingen. Ontdek hoe je je inschrijft voor een erkende opleiding en hoe je vervolgens in vier stappen je STAP-budget aanvraagt. 

Zo vraag je het STAP-budget aan

Studenten aan het woord

Veelgestelde vragen over het STAP-budget

Hoe wordt het STAP-budget uitbetaald?
Kan ik STAP-budget krijgen als mijn werkgever of een andere partij ook meebetaalt?
Wat gebeurt er als de opleiding meer kost dan € 1.000,-?
Wat is het STAP-budget?
Lees alle veelgestelde vragen over het STAP-budget

Wat zijn de STAP-budget voorwaarden?

Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget, moet je van de overheid aan bepaalde voorwaarden voldoen. Ontdek welke voorwaarden dat zijn.

Bekijk de voorwaarden
Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Contact met Scheidegger

Heb je vragen over het STAP-budget? Of wil je persoonlijk advies bij het kiezen van je opleiding of training? Bel onze opleidingsadviseurs op 035 − 7 121 992 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!