Opleidingen met STAP-budget

Wil jij je met STAP voordelig ontwikkelen? Dat kan bij Scheidegger met een erkende MBO- of HBO Bacheloropleiding. Ook programma’s en modules van erkende opleidingen komen in aanmerking voor het STAP-budget.

Lees hier alles over het STAP-budget

Erkende opleidingen

Wil je binnenkort met een erkende MBO- of HBO Bacheloropleiding starten? Zodat je binnen je werk kan (blijven) doorgroeien? Bij Scheidegger helpen we je graag op weg! Met onze unieke lesmethode OnlineKlassikaal®, kun je je opleiding goed combineren met je werk- en thuissituatie.

Programma’s en modules

Wil je je ontwikkelen op MBO- of HBO-niveau, maar niet meteen een jarenlange opleiding volgen? Kies dan voor een programma of module van een erkende opleiding. De programma’s en modules gaan vaak over een specifiek thema of onderwerp waardoor je binnen een relatief korte tijd veel kennis en kunde opdoet. Met het STAP-budget is dit nu extra voordelig!

Zit jouw opleiding hier niet bij? Bekijk dan hier ons volledige opleidingsaanbod. Check wel altijd even bij de opleiding of deze met het STAP-budget te volgen is. Mocht je hier niet zeker van zijn, neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 − 7 121 992 of stel je vraag online.

Pak je voordeel met STAP

Wil jij voordelig studeren met de wind in de rug? Dan is het goed om te weten dat je het STAP-budget van € 1.000,- kunt inzetten voor vele MBO- opleidingen en HBO Bacheloropleiding uit ons aanbod. Dat kan alleen dit jaar nog, want de overheid heeft besloten het STAP-budget per volgend jaar te beëindigen. Pak dus direct je voordeel. Voor welke studie je ook gaat, je kunt nu nog rekenen op een flinke korting. 

Onze gouden garanties ondersteunen jouw ontwikkeling

Heb je een diploma nodig voor je werk? Of wil je met een diploma laten zien op welk niveau je zit? Dan ben je bij Scheidegger aan het juiste adres. Want dankzij onze unieke lesmethode OnlineKlassikaal®, onze persoonlijke begeleiding en de inzet van onze ervaren praktijkdocenten haal jij je diploma gegarandeerd. Met zo’n diploma ben jij helemaal klaar voor je vak. Of dat nu binnen de Zorg, het Onderwijs, de Horeca, het Managementsupport of een andere sector is, bij Scheidegger studeer je altijd met de wind in de rug.

Voor onze erkende MBO-opleidingen en HBO Bacheloropleiding kun je een STAP-subsidie aanvragen. Ook programma’s en modules van erkende opleidingen komen in aanmerking voor het STAP-budget. Schrijf je nu in voor de opleiding die bij je past en vraag op 15 november je STAP-budget aan bij UWV. Je komt dan in aanmerking voor € 1.000,- subsidie op je studie.  

Veelgestelde vragen over opleidingen met STAP-budget

Hoe schrijf ik me in voor een opleiding met het STAP-budget?
Hoe werkt het met het betalen van de opleiding?
Kan ik mijn opleiding kosteloos annuleren?
Moet de opleiding binnen een bepaalde tijd zijn afgerond?
Moet ik binnen een bepaalde tijd de opleiding beginnen?
Wat als mijn opleiding een toelatingsprocedure heeft?