Wil jij leren hoe je mensen professioneel coacht?

Wil jij mensen helpen en op een professionele manier begeleiden bij het halen van hun doelen? Als dat je passie is, is het coachingsvak zeker iets voor jou. Dus zet de volgende stap en volg de opleiding die jij nodig hebt om te starten als coach.

Wat is coachen?

Je luistert op een andere manier zonder te oordelen. Je herkent bepaalde gedachtepatronen die de coachee kunnen belemmeren in zijn ontwikkeling en confronteert hem daar ook mee. Altijd met respect natuurlijk. Zo laat je de coachee met een andere, nieuwe blik naar de situatie kijken. Dat maakt de belemmeringen zichtbaar en maakt het mogelijk om stappen te zetten om het gewenste doel te bereiken.

Veelzijdig vak

Coaching is een veelzijdig vak en kan voor veel verschillende doelen worden ingezet. Er zijn veel opleidingen in algemene coaching, maar je kunt je als coach ook specialiseren op bepaalde terreinen. Bij Scheidegger bieden we opleidingen aan in de volgende richtingen: 

Webinar ‘Coaching: van je kracht je beroep maken’

Wil jij kennismaken met het coachingsvak en ontdekken of het wat voor jou is? Volg dan het webinar ‘Coaching: van je kracht je beroep maken’ van Scheidegger op 8 december van 19.00 tot 19.45 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen over de opleidingsmogelijkheden? Of vind je het lastig om een keuze te maken? Dan zitten onze opleidingsadviseurs voor je klaar. Zij weten alles over de opleidingen en helpen je graag. Je kunt ze bereiken via 035 – 7 121 992 of mailen op info@scheidegger.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen, dan bellen wij jou.