Gratis proefles: Plannen en Organiseren

MBO-module

Deze proefles geeft je een kijkje in de MBO-module Plannen en Organiseren. Bij Scheidegger kun je verschillende opleidingen volgen binnen het vakgebied Secretaresse en Managementsupport. Aan de hand van filmpjes en oefeningen ga je aan de slag. De inhoud van dit lesmateriaal is afkomstig uit echte lessen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van een les bij Scheidegger.

Maak kennis met Scheidegger

Bij Scheidegger doen we er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. We adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Je staat er dus nooit alleen voor. En met onze klaar-voor-het-vakgarantie kun je de theorie die je in de lessen leert, direct toepassen in je werk. Ben je benieuwd hoe het is om te studeren bij Scheidegger en wie de docenten zijn van wie je straks les krijgt? Docent Jessica van Iersel stelt zich graag aan je voor.

Proefles Plannen en Organiseren

Wil jij office- en managementassistent worden? Je bezighouden met het plannen en organiseren van vergaderingen of evenementen en administratieve taken uitvoeren ten behoeve van het management? Dan is dit de proefles voor jou. De tweejarige MBO-opleiding Office- en Management Support Specialist is speciaal voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een veelzijdige en volwaardige managementassistent. Je leert de bovenstaande vaardigheden, maar ook hoe je verslagen en vergaderzaken afhandelt, voorlichtings- of promotiemateriaal ontwikkelt en agenda’s beheert. Voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een veelzijdige en volwaardige managementassistent!

Vraag de proefles aan