Gratis proefles: Pedagogisch Handelen

MBO-module

Deze proefles geeft je een kijkje in de MBO-module Pedagogisch Handelen. Bij Scheidegger kun je verschillende opleidingen volgen binnen de vakgebieden Kinderopvang en Pedagogiek en Onderwijs. Aan de hand van filmpjes en oefeningen ga je aan de slag. De inhoud van dit lesmateriaal is afkomstig uit echte lessen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van een les bij Scheidegger.

Maak kennis met Scheidegger

Bij Scheidegger doen we er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. We adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Je staat er dus nooit alleen voor. En met onze klaar-voor-het-vakgarantie kun je de theorie die je in de lessen leert, direct toepassen in je werk. Ben je benieuwd hoe het is om te studeren bij Scheidegger en wie de docenten zijn van wie je straks les krijgt? Docent Corine Versteegen stelt zich graag aan je voor.

Proefles Pedagogisch Handelen

Wil je als pedagogisch medewerker aan de slag bij een kinderdagverblijf, BSO of peuterspeelzaal? Dan is dit de proefles voor jou. In de anderhalf jaar durende MBO-opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang leer je o.a. hoe je gesprekken voert met ouders en opvoeders, een plan van aanpak maakt voor de begeleiding, activiteiten voorbereidt en een dagprogramma uitvoert. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor iedereen die graag met kinderen omgaat en wil leren hoe je kinderen verzorgt, observeert, motiveert, begeleidt en vermaakt.

Vraag de proefles aan