Gratis proefles: Medische Terminologie en Administratie

MBO-module

Deze proefles geeft je een kijkje in de MBO-module Medische Terminologie en Administratie. Bij Scheidegger kun je verschillende opleidingen volgen binnen het vakgebied Welzijn en Hulpverlening. Aan de hand van filmpjes en oefeningen ga je aan de slag. De inhoud van dit lesmateriaal is afkomstig uit echte lessen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van een les bij Scheidegger.

Maak kennis met Scheidegger

Bij Scheidegger doen we er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. We adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Je staat er dus nooit alleen voor. En met onze klaar-voor-het-vakgarantie kun je de theorie die je in de lessen leert, direct toepassen in je werk. Ben je benieuwd hoe het is om te studeren bij Scheidegger en wie de docenten zijn van wie je straks les krijgt? Docent Odette Owen stelt zich graag aan je voor.

Proefles Medische Terminologie en Administratie

Ben je secretaresse en wil je de overstap maken naar de medische wereld? Of ben je een administratief medewerker die graag binnen de gezondheidszorg aan de slag wil? Dan is deze proefles voor jou. Met het MBO-programma Medische Administratie en Kantoorpraktijk word je volledig voorbereid op het werken met medische terminologie en administratie in ziekenhuizen. Zo leer je werken met ziekenhuisinformatiesystemen, de belangrijkste medische termen, het opstellen van medische dossiers, het bijhouden van de medische administratie en het verwerken van de financiële administratie.

Vraag de proefles aan