Klassikale opleidingen Makelaardij

Goede perspectieven met een opleiding makelaar

De huizenmarkt trekt flink aan. Dat betekent dat er meer huizen moeten...

Lees meer

Klassikale opleidingen Makelaardij

Goede perspectieven met een opleiding makelaar

De huizenmarkt trekt flink aan. Dat betekent dat er meer huizen moeten worden getaxeerd, bezichtigingen worden gedaan en onderhandelingen worden gevoerd. Het is dan ook niet voor niets dat er bij makelaarskantoren een groot tekort aan arbeidskrachten bestaat. Het perfecte moment dus om een makelaarsopleiding te volgen!...

Lees meer

Klassikale opleidingen Makelaardij

Goede perspectieven met een opleiding makelaar

De huizenmarkt trekt flink aan. Dat betekent dat er meer huizen moeten worden getaxeerd, bezichtigingen worden gedaan...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Assistent-Makelaar Wonen (ARMT)

€ 1.529,00
MBO-opleidingen
6 maanden

2 Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT)

€ 5.057,00
MBO-opleidingen
24 maanden

3 Register Makelaar-Taxateur (RMT)

€ 6.732,00
MBO-opleidingen
27 maanden
Bekijk alle Makelaardij opleidingen
 • 0
  We helpen jou
  De juiste opleiding kiezen
 • 1
  Kies een
  Vakgebied of opleidingsniveau
 • 2
  Kies een
  Specialisatie
 • 3
  Bekijk de
  Opleidingen

Makelaardij: 3 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO-opleidingen (3) Dit zijn opleidingen op MBO-niveau, samengesteld uit modules uit erkende MBO-opleidingen niveau 2, 3 en 4. Hierdoor leveren ze mogelijk vrijstellingen op als je wilt doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding. Je loopt geen stage en krijgt geen algemene vakken, zoals Nederlands of Rekenen. Je ontvangt een officieel Scheidegger-diploma.

Klassikale opleidingen Makelaardij

Goede perspectieven met een opleiding makelaar

De huizenmarkt trekt flink aan. Dat betekent dat er meer huizen moeten worden getaxeerd, bezichtigingen worden gedaan en onderhandelingen worden gevoerd. Het is dan ook niet voor niets dat er bij makelaarskantoren een groot tekort aan arbeidskrachten bestaat. Het perfecte moment dus om een makelaarsopleiding te volgen!

Opleiding makelaar: HBO of MBO?

In een makelaardij opleiding doe je namelijk de benodigde kennis op van bouwkunde en architectuur en verdiep je je in verkoopbemiddeling. Daarnaast leer je op deskundige wijze de waarde van vastgoed bepalen, krijg je zicht op het onderhandelingsproces en ontwikkel je je adviesvaardigheden. Of je je nu wilt laten opleiden tot Assistent-Makelaar Wonen of Register Makelaar-Taxateur, met een opleiding makelaar MBO of HBO van Scheidegger leg jij een stevige basis voor jouw nieuwe carrière.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.