Met Scheidegger sta je sterker

Klassikale opleidingen Makelaardij

Wil je makelaar worden en ben je op zoek naar een opleiding die je uitstekend voorbereidt op dit boeiende beroep? Dan is een makelaarsopleiding van Scheidegger een uitstekende keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Vakopleiding Assistent-Makelaar Onroerend Goed, die speciaal ontwikkeld is voor assistent-makelaars en medewerkers op een makelaars- of vastgoedkantoor. In 2 praktijkgerichte modules komen verschillende aspecten van het makelaarsvak aan bod.


Voor wie de ambitie heeft makelaar onroerend goed (o.g.) te worden, is de MHBO Makelaar Onroerend Goed zeer interessant. Met deze makelaarsopleiding kun je doorgroeien naar HBO-niveau. De opleiding is heel geschikt voor assistent-makelaars of medewerkers op een makelaars- of vastgoedkantoor die volwaardig makelaar o.g. willen worden. In 4 modules leg je een uitstekende basis voor dit veelzijdige vak. Naast onderwerpen als het werkterrein van de makelaar en de zoektocht naar kopers, is er aandacht voor bouwkundige aspecten en marketing. De opleiding wordt afgesloten met een eindopdracht.

Ben je op zoek naar een makelaarsopleiding waarin alle aspecten van het makelaarsvak aan bod komen? Dan is de 1,5-jarige HBO Leergang Makelaardij en Vastgoed echt iets voor jou! Hieronder vind je alle opleidingen Makelaardij van Scheidegger.

In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen

  • 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau
  • 2 Kies een specialisatie
  • 3 Bekijk de opleidingen

MBO-opleidingen

HBO-programma

Open avonden

Open avonden

Twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een van onze open avonden.

  • Gespecialiseerd opleidingsadvies
  • Kennismaken met Scheidegger
Meld je nu aan

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

Nu aanvragen

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.