Opleidingen Makelaardij en Architectuur

Praktijkgerichte opleidingen makelaardij en architectuur

Heb jij interesse in architectuur en bouwkunde en wil...

Lees meer

Opleidingen Makelaardij en Architectuur

Praktijkgerichte opleidingen makelaardij en architectuur

Heb jij interesse in architectuur en bouwkunde en wil jij alles hierover leren? Dan is een opleiding bouwkunde van Scheidegger echt iets voor jou. Ben...

Lees meer

Opleidingen Makelaardij en Architectuur

Praktijkgerichte opleidingen makelaardij en architectuur

Heb jij interesse in architectuur en bouwkunde en wil jij alles hierover leren? Dan is een opleiding bouwkunde van Scheidegger echt iets voor jou. Ben je meer geïnteresseerd in vastgoed en wil je een makelaarsopleiding volgen om makelaar o.g. te worden? Bekijk dan eens ons aanbod op het gebied van makelaardij. Of ben je een creatieveling en zoek je als (aankomend) binnenhuisarchitect een opleiding...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 Vakopleiding Interieurontwerp en Styling

€ 1.834,00
Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen
6 maanden

2 MHBO Binnenhuisarchitectuur

€ 2.689,00
MHBO-opleidingen
9 maanden

3 Assistent-Makelaar Wonen (ARMT)

€ 1.990,00
MBO-opleidingen
6 maanden

4 Kandidaat-Makelaar Wonen (KRMT)

€ 5.511,00
MBO-opleidingen
24 maanden

5 Register-Makelaar Wonen (RM)

€ 6.716,00
MBO-opleidingen
27 maanden
Bekijk alle Makelaardij en Architectuur opleidingen

   Makelaardij en Architectuur: 5 opleidingen

   Filters

   Filter
   Niveau
   Toon alle niveau's

   MHBO-opleidingen (1) Voor deze opleidingen volg je modules op MBO-niveau en/of HBO-niveau en maak je een praktische opdracht op beginnend HBO-niveau. Hiermee laat je zien dat je verbanden kunt leggen en overkoepelend kunt meedenken. Zo toon je aan dat je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière.

   MBO-opleidingen (3) Dit zijn opleidingen op MBO-niveau, samengesteld uit modules uit erkende MBO-opleidingen niveau 2, 3 en 4. Hierdoor leveren ze mogelijk vrijstellingen op als je wilt doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding. Je loopt geen stage en krijgt geen algemene vakken, zoals Nederlands of Rekenen. Je ontvangt een officieel Scheidegger-diploma.

   Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (1) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

   Opleidingen Makelaardij en Architectuur

   Praktijkgerichte opleidingen makelaardij en architectuur

   Heb jij interesse in architectuur en bouwkunde en wil jij alles hierover leren? Dan is een opleiding bouwkunde van Scheidegger echt iets voor jou. Ben je meer geïnteresseerd in vastgoed en wil je een makelaarsopleiding volgen om makelaar o.g. te worden? Bekijk dan eens ons aanbod op het gebied van makelaardij. Of ben je een creatieveling en zoek je als (aankomend) binnenhuisarchitect een opleiding waarin je leert andere mensen een professioneel advies te geven over de inrichting van hun huis, winkel of kantoor? Ook dan ben je bij Scheidegger aan het goede adres. Maar ook als jouw passie bij techniek ligt en je een opleiding elektrotechniek, installatietechniek of lassen zoekt, kun je bij Scheidegger terecht. 

   Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

   Scheidegger Opleidingen biedt je een ruime keuze aan opleidingen op het gebied van makelaardij, techniek, tuinontwerp, bouwkunde en (binnenhuis)architectuur, zoals de MHBO-opleidingen Assistent-Makelaar Wonen en Binnenhuisarchitectuur, de vakopleidingen Kandidaat-Makelaar WonenInterieurontwerp en Styling en Register Makelaar-Taxateur

   Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

   We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

   Mail ons

   035 - 7 121 992

   06 - 10739752

    

    

   Uitgelicht: een carrière in de pedagogiek of kinderopvang

   Opgroeien is een proces dat niet altijd zonder problemen verloopt. Ieder kind heeft wel een periode waarin het even niet zo lekker gaat. Soms kan ondersteuning van een professional wenselijk zijn. Wil jij kinderen of jongeren ondersteunen op het moment dat ze er zelf niet uitkomen? Dan leer je de skills die je nodig hebt in onze deeltijd pedagogiek-opleidingen.

   Bezoek een van onze Open Avonden

   Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

   Wil je de studiegids thuis ontvangen?

   Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.