Facilitair, Inkoop en Logistiek

Inkoop, retail en logistiek

Inkoop, retail en logistiek is een vakgebied dat enorm in ontwikkeling is. Niet alleen nieuwe inzichten, zoals KOOP en JIT, maar ook de techniek (MRP1 en 2 en RFID) vernieuwen het vakgebied in een razendsnel tempo.
Werken in inkoop, retail en logistiek betekent dat je deel uitmaakt van een sector waarin je je nooit verveelt en waarin je telkens voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Een opleiding van Scheidegger helpt je die uitdagingen aan te gaan.  

Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

Scheidegger Opleidingen biedt je de keuze uit een groot aantal opleidingen op het gebied van inkoop, retail en logistiek, zoals MBO Facilitair Leidinggevende, MBO Logistiek Management, HBO Leergang Logistiek Management, en MBO Planner Wegtransport. Het volledige aanbod van onze inkoop-, retail- en logistiekopleidingen en tref je in de categorieën hierboven aan.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren