Klassikale opleidingen Doktersassistent en Apotheek

Een doktersassistent moet een echte duizendpoot zijn. Geef jij graag voorlichting en advies aan patiënten, vind je het leuk om de medische administratie te verzorgen en assisteer je graag bij medische handelingen? Dan is een opleiding doktersassistent misschien iets voor jou. Denk je je meer thuis te voelen in een tandartsenpraktijk? Dan is een opleiding tandartsassistent misschien meer iets voor jou. Je leert alles over de verschillende tandheelkundige behandelingen, maar er is ook volop aandacht voor de communicatie met de patiënt. Bekijk hieronder het complete aanbod opleidingen doktersassistent.

MBO-opleidingen

Vakopleiding

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.