Thema's

Thema's

Heb jij je zaakjes graag op orde?

Management en Bedrijfskunde: efficiënt studeren in deelopleidingen

Management en Bedrijfskunde is een breed vakgebied. Niet voor niets biedt Scheidegger veel opleidingen op dit vlak, van MBO-niveau tot HBO-niveau. En, wat voor veel van onze studenten handig is, we bieden ook allerlei deelopleidingen. Dat betekent dat je kunt kiezen voor een Bacheloropleiding, of je kiest ervoor om hetzelfde diploma in een aantal stappen te halen. Wil je dat liever? Dan hebben wij precies de deelopleidingen die je nodig hebt. Zo bieden we bijvoorbeeld de opleiding HBO Management en Leidinggeven waarin je verschillende tools krijgt om als professioneel leidinggevende aan de slag te gaan. Of ontdek in de praktische opleiding MHBO Bedrijfskunde de belangrijkste bedrijfskundige onderwerpen. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan hier

Financieel-administratieve opleidingen: efficiënt leren

Ben jij degene die de financiële administratie op orde maakt? Zorg jij dat het bedrijf over de juiste inzichten beschikt. Zodat kansen benut kunnen worden en problemen worden voorkomen? Want elke organisatie is ook wettelijk verplicht een boekhouding bij te houden. Kortom, jouw kennis van management en/of bedrijfskunde is goud waard. Want jij kan organisaties helpen om efficiënter en slimmer te gaan werken. Maar dan moet je wel over de juiste diploma's beschikken. Daarom bieden wij een ruime keuze aan financieel-administratieve opleiding op elk niveau. Volg bijvoorbeeld de opleiding MBO Financiële administratie om een goede basis op het gebied van boekhouden en administratie te ontwikkelen. Uiteraard geldt voor al die opleidingen dat je precies die aandacht en begeleiding krijgt die nodig hebt om te slagen.

Vind de opleiding die bij je past

Management en Bedrijfskunde kent vele specialismen of deelgebieden. Daarom is het zaak om uit te vinden waar jouw passie en jouw kwaliteiten liggen. Bij Scheidegger maken we het je graag makkelijk; ook als het gaat om het kiezen van je nieuwe opleiding of training. Studeren met de wind in de rug noemen we dat. Dus ga gelijk op zoek en vind hier de opleiding van je keuze.

Contact met Scheidegger

Wil je meer weten over de opleidingen of over de actie? Bel onze opleidingsadviseurs op 035 - 7 506 140 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!