Veilig klassikaal studeren bij Scheidegger

Wil je samen met medestudenten lessen volgen in een klas? Bij Scheidegger kun je weer op de oude vertrouwde manier klassikaal les volgen. Wel houden wij er nog steeds zoveel mogelijk rekening mee dat iedereen voldoende afstand kan houden. En voor de veiligheid van jou en je medestudenten werken wij volgens de richtlijnen met coronatoegangsbewijzen. 

Hoe zien je lessen eruit?

Vanuit de overheid is het advies om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Daarom organiseren wij onze klassikale lessen zo dat wij hier zoveel mogelijk rekening mee houden. 

Hoewel mondkapjes op onze leslocaties niet meer verplicht zijn, vragen enkele locaties toch om deze af en toe te dragen. Als dit het geval is op jouw leslocatie, zullen we je hierover tijdig informeren. 

Veilig en verantwoord les volgen met een QR-code

Omdat onze leslocaties deels als horecavoorziening worden gezien, zijn wij verplicht om met coronatoegangsbewijzen te werken. Bij binnenkomst wordt elke student gevraagd de QR-code van de CoronaCheck-app en een geldig identiteitsbewijs te laten zien.
 
Met deze QR-code toon je aan dat je gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag hebt. Zo kunnen jij en je medestudenten met een gerust hart veilig en verantwoord klassikaal les volgen.

Is het voor jou niet mogelijk om elke les een QR-code te tonen, dan adviseren we je om je opleiding (tijdelijk) via e-learning of virtual classroom te volgen met onze switchgarantie. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt.

Liever virtual classroom of e-learning?

Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of virtual classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via virtual classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, virtual classroom en e-learning. 

Bij virtual classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent. 

Lees meer over lessen volgen via virtual classroom.

Switchgarantie: wissel van opleidingsvariant

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij Scheidegger bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Contact met Scheidegger

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 035 – 7 121 922. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Loopbaanontwikkeling: haal het uiterste uit je ambities

Sta jij waar je wilt staan op het gebied van jouw werk of denk je dat er meer inzit voor jou? Hoe kun jij alles uit jouw ambities halen en hoe kan jouw werkgever hierbij helpen? Met deze tips zorg je ervoor dat je blijft groeien en vooruit blijft kijken.

Dit zijn de leukste opleidingen van 2023-2024

Het aanbod aan opleidingen die je kunt volgen kan soms overweldigend zijn. Je hoeft je hier niet door te laten afschrikken: jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen blijft ontzettend belangrijk. Wil je in één oogopslag zien wat onze studenten tot nu toe beschouwen als leuke opleidingen? Klik op een van deze populaire opleidingen hieronder en doe inspiratie op voor het studiejaar 2023-2024!