Thema's

Thema's

Opleiding volgen via Virtual Classroom of e-learning

De komende periode zullen we veel tijd binnen doorbrengen. Dat betekent niet dat je je studieplannen on hold moet zetten. Of het nu noodzakelijk is voor je werk of dat je deze tijd simpelweg wilt benutten om je te focussen op de toekomst: volg je opleiding via Virtual Classroom.
 
Met Virtual Classroom kun je klassikaal lessen volgen vanuit je eigen woning. Via een live-verbinding heb je contact met je docent en je klasgenoten. Je kunt direct vragen stellen. Je krijgt opdrachten die je individueel of met andere studenten in een groepje kunt uitvoeren.
Je hoeft niet heel handig te zijn met computers om mee te doen aan de Virtual Classroom. Je moet alleen een werkende internetverbinding hebben en verder helpen wij je op weg. Als je je aanmeldt voor een opleiding of training krijg je duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving. Je krijgt ook een telefoonnummer dat je kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt.

E-learning

Als je kiest voor e-learning, dan volg je jouw opleiding helemaal zelfstandig onder persoonlijke begeleiding van een docent. Ook dit kun je doen op je eigen locatie. Bovendien kun je studeren wanneer je dat wilt zonder dat je rekening moet houden met lestijden.
 
Een e-learningopleiding heeft dezelfde looptijd als de reguliere dag- en avondopleiding. Ook de examens zijn hetzelfde als in de reguliere varianten. Via de online leeromgeving e-Connect heb je regelmatig contact met je docent en je medestudenten. Zo krijg je toch de inspiratie en motivatie die je anders in bijeenkomsten zou opdoen.

Voordat je aan de opleiding begint, bespreek je telefonisch de leerstof met je begeleider. Voor de afronding van elke module hebben jullie opnieuw contact. Zo weet je precies wat er van je wordt verwacht tijdens het examen of de afrondende opdracht. We zien dat onze studenten die e-learning doen net zo tevreden zijn als klassikale studenten en ook vergelijkbare slagingspercentages halen.

Meer weten?

Wil weten hoe de Virtual Classroom en e-learning werken bij Scheidegger? Ga dan naar onze informatiepagina hierover.
 
Heb je specifieke vragen over Virtual Classroom of e-learning, of wil je weten welke opleiding het best bij je past? Neem dan contact met ons op via 035 7 121 992 of stel je vraag online. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder.