Thema's

Thema's

Waarom een opleiding volgen?

Achterblijven of bijblijven?

Kennis slijt niet, zeker als je deze dagelijks in je werk gebruikt, maar kennis veroudert wel. Bijvoorbeeld doordat er nieuwe wetten gelden in jouw vakgebied. Of omdat er nieuwe technieken of ideeën zijn ontwikkeld. Om je werk goed te kunnen uitvoeren, is het dus belangrijk om je kennis up-to-date te houden.

Toon je niveau aan

Soms kan het nodig zijn om je werk- en denkniveau aan te tonen. Bijvoorbeeld omdat er nieuwe vereisten gelden voor je functie. Of omdat je wilt solliciteren op een andere functie. Door het volgen van een (korte) opleiding op het gewenste niveau laat jij zien dat je perfect in staat bent om je werk op dat niveau uit te voeren.

De volgende stap

Misschien heb je al een aantal jaren ervaring in je functie en wil je nu doorstromen naar een hogere functie. Of trainees gaan begeleiden. Of misschien wil je wel teamleider worden. Met de juiste opleiding kun je je kennis en vaardigheden uitbreiden of verbeteren, zodat je straks uitblinkt in die nieuwe functie.

We gaan het helemaal anders doen

Een nieuw jaar is ook een prima start voor een nieuwe carrière. Misschien heb je sinds het behalen van je diploma ontdekt dat je hele andere talenten of kwaliteiten hebt. Of misschien droom je al heel lang over een carrièreswitch. Maar zonder diploma of relevante werkervaring kan dat best lastig zijn. Een opleiding is dan de eerste stap in de goede richting.

Maak je dromen waar

Wat jouw reden is om een opleiding te volgen, is natuurlijk heel persoonlijk. Maar omdat je bij Scheidegger uitstekende begeleiding en ook nog eens 6 gouden garanties krijgt, heb je geen enkele reden meer om niét te gaan studeren. Start daarom dit jaar met jouw opleiding, want met het Scheideggerdiploma maak je je dromen waar!