Over Scheidegger

Over Scheidegger

Studeren met de wind in de rug

Wij doen er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. We zijn er voor je, vóór en tijdens je studie. We adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Je staat er dus nooit alleen voor. Kortom: je krijgt van ons het duwtje in de rug dat je nodig hebt om je opleiding succesvol af te ronden. Benieuwd wat dat voor jou betekent?

Studeer zoals jij het wilt

Je hebt een druk privéleven en daarnaast waarschijnlijk ook een baan. Je zoekt dus een studie die precies past bij jouw opleidingswens en binnen jouw schema. Wij begrijpen dat. Je kunt onze klassikale opleidingen daarom ’s avonds, overdag of op zaterdag volgen. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende locaties en meerdere startmomenten per jaar. Past een opleiding met bijeenkomsten niet bij jou? Dan kun je kiezen voor e-learning (thuisstudie) met begeleiding van een professionele docent.

Haal je diploma in jouw tempo

Weet je nog niet zeker of je een volledige meerjarige opleiding wilt gaan volgen? Dan zijn onze korte, praktijkgerichte MBO- en HBO-programma's echt iets voor jou. Deze programma’s zijn opgebouwd uit modules die ook in onze volledige erkende MBO- en HBO Bacheloropleidingen zitten. Hiermee heb je dus in korte tijd een waardevol diploma op zak. En als je besluit om toch verder te studeren, dan hoef je de modules die je al afgerond hebt niet nog een keer te volgen. Zo kun je soepel doorstromen en in je eigen tempo een volledige erkende opleiding afronden.

Klassikale lessen in kleine groepen

Wij geloven in leren van en met elkaar. Daarom vinden wij klassikaal onderwijs belangrijk: tijdens de lessen ga je niet alleen aan de slag met de theorie, je werkt ook aan de vaardigheden die je nodig hebt in je dagelijkse praktijk. Volg je voor jouw opleiding modules waarin praktische vaardigheden worden aangeleerd? Dan worden die verzorgd op onze speciaal ingerichte praktijklocaties. Omdat de groepen klein zijn, heeft de docent genoeg aandacht voor iedereen.
 

Persoonlijke begeleiding

Natuurlijk moet je het zelf doen, maar je staat er niet alleen voor! Tijdens je studie krijg je uitgebreide begeleiding van je docent, ook buiten de lessen. Daarnaast krijg je een studiebegeleider of mentor, die weet wat er allemaal komt kijken bij het volgen van een opleiding. Onze mentoren zijn er voor jou en stemmen hun begeleiding af op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Samen realiseren jullie jouw doel: een diploma!

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Loopbaanontwikkeling: haal het uiterste uit je ambities

Sta jij waar je wilt staan op het gebied van jouw werk of denk je dat er meer inzit voor jou? Hoe kun jij alles uit jouw ambities halen en hoe kan jouw werkgever hierbij helpen? Met deze tips zorg je ervoor dat je blijft groeien en vooruit blijft kijken.

Dit zijn de leukste opleidingen van 2023-2024

Het aanbod aan opleidingen die je kunt volgen kan soms overweldigend zijn. Je hoeft je hier niet door te laten afschrikken: jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen blijft ontzettend belangrijk. Wil je in één oogopslag zien wat onze studenten tot nu toe beschouwen als leuke opleidingen? Klik op een van deze populaire opleidingen hieronder en doe inspiratie op voor het studiejaar 2023-2024!