Thema's

Thema's

Ben jij klaar voor je beoordelingsgesprek?

Veel mensen denken bij een beoordelingsgesprek meer aan een veroordelingsgesprek: wat heb ik allemaal fout gedaan? Waarom krijg ik geen promotie? Of ze zijn opgelucht als het er weer op zit: gelukkig, geen rare dingen, ik kan weer een jaar verder. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van werkafspraken, functionerings- en beoordelingsgesprekken. Het doel is ervoor te zorgen dat jij optimaal presteert op je werk. Daar profiteert de organisatie van, en jijzelf ook!
 
Samen kijken naar de toekomst
Draai dus dit jaar de rollen eens om. Kijk niet alleen terug naar het afgelopen jaar, maar kijk ook samen met je leidinggevende naar de toekomst: waar sta je nu en hoe wil je je van hieruit verder ontwikkelen? Misschien kies je ervoor om je MBO-diploma te behalen. Of wil je doorstromen van MBO naar HBO. Of ga je alsnog je Bachelordiploma behalen en solliciteren op die ene functie?
 
Effectiever en efficiënter je werk doen?
Twee woorden die in opleidingenland vaak worden gebruikt. Maar wat bedoelen we nou precies? Je werkt effectiever als je met dezelfde hoeveelheid werk meer effect bereikt. Doordat je minder fouten maakt. Of betere keuzes maakt. Een opleiding in jouw vakgebied kan jou hierbij helpen! Je krijgt nieuwe kennis en leert hoe je nog beter wordt in wat je doet.

Efficiënt werken betekent: zo min mogelijk tijd verspillen. Dat leer je tijdens een training, waarin je de vaardigheden verbetert die je in je werk gebruikt.
 
Wat kan ik met een training?
Hieronder zie je een aantal trainingen waarmee jij je werk sneller en handiger kunt uitvoeren:
 
Vitaal en Gezond in Werk en Privé
Het zinnetje ‘een goede balans tussen werk en privéleven’ duikt steeds vaker op. En dat is niet zo gek, want we krijgen het steeds drukker. Op het werk én privé. Als de balans zoek is, heeft dit veel gevolgen, tot burn-out aan toe. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten! In deze training leer jij hoe je je tijd efficiënter kunt indelen en welke veranderingen in jouw leefstijl kunnen zorgen voor rust in je hoofd en meer energie.
 
Computervaardigheden
Ken je dat? Je zit te typen in Word en je computer past ongevraagd woorden aan. Je weet dat het iets te maken heeft met de taalinstellingen, maar hoe stel je die ook alweer in? En hoe verander je het formaat van je dia’s in PowerPoint zodat ze op breedbeeld passen? Hoe plan je in Outlook een vergadering in? In deze training leer je de ins en outs van Word, Excel, PowerPoint en Outlook kennen. Je zult je verbazen hoeveel er mogelijk is en hoeveel sneller en effectiever je je werk kunt doen!
 
Typevaardigheden
Zou het niet fijn zijn als je alle informatie die in je hoofd zit snel en zonder fouten op 'papier' zou kunnen zetten? Zeker als je dagelijks achter de computer zit, valt met deze training veel tijdwinst te behalen.
 
Correct Nederlands
Schrijf jij teksten voor jouw organisatie? Of je nu brieven, offertes, folders of webcontent schrijft: jouw teksten zijn het visitekaartje voor jouw bedrijf of afdeling. Met een foutloze, goed leesbare tekst maak je een goede indruk op je klanten!
 
Of je nu gaat voor een opleiding of training: jouw volgende beoordelingsgesprek komt er heel anders uit te zien!