Maatwerk opleidingen en trainingen

Scheidegger ontwikkelt en verzorgt ook op maat gemaakte incompanytrainingen en -opleidingen voor bedrijven. Naast het standaardaanbod van 350 opleidingen zijn we in staat deze opleidingen op maat te verzorgen; helemaal gericht op uw wensen. Deze op maat gemaakte trajecten kunnen zowel op één van onze locaties als binnen uw organisatie worden verzorgd. Met de aantrekkelijke fiscale voordelen kunt u zelfs in veel gevallen uw medewerkers volledig kosteloos laten opleiden.

Neem direct contact op om een offerte aan te vragen!

Onze aanpak

We maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. In dat gesprek brengen we samen met u de aanleiding, het gewenste resultaat en de specifieke wensen ten aanzien van de opleidingsvraag in kaart. U ontvangt van ons een helder opleidingsvoorstel. We zijn meer dan alleen uw opleider; we adviseren u ook bij andere HRM-vraagstukken. Kortom­, wij zijn uw partner in business.

Onze belofte aan u

Scheidegger is al ruim 60 jaar actief op het gebied van opleiden in Nederland­. Al die tijd is Scheidegger trouw gebleven aan zijn visie­: no-nonsense, betaalbaar, toegankelijk, flexibel en kwaliteit. En dat is ook onze belofte aan u.

No-nonsense: We maken opleidings- of HRM-vraagstukken eenvoudig en oplosbaar. Daarbij kiezen we voor pragmatische oplossingen, waarbij het gewenste resultaat en uw organisatie het uitgangspunt zijn.

Betaalbaar: We werken met uitermate aantrekkelijke tarieven, zodat de oplossing van uw opleidingsvraag niet meer kost dan hij opbrengt. Vanwege de erkenning voor de MBO-opleidingen van Scheidegger en de geaccrediteerde HBO Bachelors van Hogeschool NCOI komt u in veel gevallen in aanmerking voor fiscale voordelen.

Toegankelijk: Onze opleidingen zijn laagdrempelig en voor bijna iedereen toegankelijk. We houden het graag eenvoudig. Uw wensen staan voor ons centraal. Uiteindelijk is uw ondernemingswens ons resultaat!

Flexibel: onze maatwerktrajecten kunnen zowel op een van onze locaties als binnen uw organisatie worden verzorgd. De data, lesfrequentie en -tijden worden in overleg met u bepaald. Daardoor kan een traject in korte tijd worden afgerond. Specifieke vaardigheden of competenties kunnen worden geïmplementeerd in al onze bestaande opleidingen.

Kwaliteit: We garanderen kwaliteit. Opleiden, leren en ontwikkelen zijn belangrijk voor organisaties. Dat vraagt om een goede afstemming, korte communicatielijnen en een gedegen projectmatige en resultaatgerichte werkwijze. Kortom, dat vraagt om onze aanpak. Alle maatwerktrajecten worden tussentijds geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Meestal volgt korte tijd na het traject een terugkomdag. Ter afsluiting vindt er een eindevaluatie plaats waarin de resultaten worden besproken en een advies wordt gegeven over een mogelijk vervolgtraject.

Fiscale voordelen

Scheidegger organiseert voor uw organisatie op maat gemaakte erkende MBO-(deel)opleidingen en geaccrediteerde HBO-Bachelors, uitgevoerd door Hogeschool NCOI. Daar kunnen voor uw organisatie grote fiscale voordelen aan zitten. Dit kan oplopen tot € 2.700,- per medewerker, per jaar.

Re-integratie- en outplacementtrajecten

Reorganisaties zijn tegenwoordig aan de orde van de dag, met als gevolg re-integratie- en outplacementtrajecten. Scheidegger is ook hier de aangewezen partner. Of dit nu door uw bedrijf zelf of in samenwerking met het UWV en/of re-integratiebureaus wordt uitgevoerd. Onze opleidingen (erkend en niet-erkend) zijn laagdrempelig en kunnen in elke gewenste vorm worden aangeboden.

UWV, gemeenten en re-integratiebureaus

Werkt u zelf bij een uitkeringsinstantie, zoals het UWV of een gemeente, of bij een re-integratiebureau? De opleidingen van Scheidegger bieden in veel gevallen een uitstekende oplossing om uw kandidaten snel en goed opgeleid weer aan het werk te krijgen. Zelfs als de opleidings- en werkervaringsachtergrond minimaal is, denkt Scheidegger graag met u mee om deze mensen weer terug te laten keren in de maatschappij.

Contact

Voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen kunt u contact opnemen met Scheidegger Incompany, via incompany@scheidegger.nl of 035 - 7 506 193.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Loopbaanontwikkeling: haal het uiterste uit je ambities

Sta jij waar je wilt staan op het gebied van jouw werk of denk je dat er meer inzit voor jou? Hoe kun jij alles uit jouw ambities halen en hoe kan jouw werkgever hierbij helpen? Met deze tips zorg je ervoor dat je blijft groeien en vooruit blijft kijken.

Dit zijn de leukste opleidingen van 2023-2024

Het aanbod aan opleidingen die je kunt volgen kan soms overweldigend zijn. Je hoeft je hier niet door te laten afschrikken: jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen blijft ontzettend belangrijk. Wil je in één oogopslag zien wat onze studenten tot nu toe beschouwen als leuke opleidingen? Klik op een van deze populaire opleidingen hieronder en doe inspiratie op voor het studiejaar 2023-2024!