Webinar ‘Coaching: van je kracht je beroep maken’

Volg gratis dit webinar en maak kennis met het coachingsvak

Wil jij kennismaken met het coachingsvak en ontdekken of het wat voor jou is? Volg dan het webinar ‘Coaching: van je kracht je beroep maken’ van Scheidegger op 8 december van 19.00 tot 19.45 uur. 

Twee ervaren coaches vertellen over hun vak en bespreken de volgende onderwerpen:

  • Wat doet een coach nu precies?
  • Wat maakt je een goede coach?
  • Waarom zijn zij coach geworden? 
  • Wat is er zo mooi aan het beroep coach?
  • De coach als zelfstandig ondernemer.
     

Webinar over coaching

Wil jij weten of het coachingsvak iets voor jou is? Volg het webinar ‘Coaching: van je kracht je beroep maken’ 

Meld je aan

Wie zijn de coaches?

Mariska Verduijn

Mariska Verduijn houdt zich al meer dan 15 jaar als coach en psycholoog bezig met het (verder) ontwikkelen van mensen en organisaties vanuit de visie: Met plezier werken geeft voldoening en leidt tot het beste resultaat. “Mijn voorkeur gaat uit naar het bevorderen van bevlogenheid en het benutten van wat goed gaat of eerder goed is gegaan. Ik ga op zoek naar wat wél werkt en wat energie geeft en kijk samen met de coachee wat zijn of haar kwaliteiten zijn en hoe je deze zo goed mogelijk en vaker kunt benutten.”

Divera van der Elst

Divera van der Elst is dé coach voor beginnende coaches. Als coach, docent bij Scheidegger, spreekster en auteur inspireert ze coaches om hun hart te volgen, echt de stap te zetten en (eindelijk) te gaan schitteren als coach. Want volgens haar zijn er echt nog lang niet genoeg coaches. Ze is oprichtster van de Schatkamer voor een Schitterende Coachpraktijk. Dé community waar je gewoon nog ongestoord een beginner mag zijn, zodat je sneller dan je kon dromen uitgroeit tot een succesvolle coach. Divera is auteur van hét handboek voor beginnende coaches; met de mindset van een winnaar, zelfverzekerd als coach en succesvol als ondernemer.