Vrijstelling krijgen?

Heb je ergens certificaten of diploma’s behaald en wil je hiermee vrijstelling(en) aanvragen voor een opleiding die je bij ons wilt volgen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Neem contact op

Vrijstelling aanvragen:

Download hier het vrijstellingsformulier. Vul dit volledig in, inclusief jouw motivatie, en stuur het samen met onderstaande documenten toe:

 • Curriculum Vitae
 • Een vrijstelling ontvangen?
 • Gewaarmerkte kopie van diploma’s (niet ouder dan tien jaar)
 • Gewaarmerkte kopie van de cijferlijst (niet ouder dan tien jaar)
 • Programmabeschrijving per module: per gevolgd vak een overzicht van de leerdoelen, een overzicht van behandelde onderwerpen (het programma) en hoe en wat er is getoetst
 • Literatuurlijst

Documenten versturen

Je kunt alle documenten naar ons sturen door middel van de onderstaande knop. Volg daarvoor de volgende stappen:

 1. Ga naar www.wetransfer.com.
 2. Voeg je documenten toe.
 3. Vul je eigen e-mailadres in. 'Email naar' kun je leeg laten.
 4. Klik op de knop met de drie puntjes, links van de knop ‘Versturen’ en vink hier ‘Transfer link ophalen’ aan.
 5. Klik op ‘Creëer mijn link’.
 6. Kopieer de link en plak deze vervolgens in het formulier ‘Documenten versturen’.
 7. Vul de rest van je gegevens in en verstuur het formulier.

Beoordeling en uitslag:

Zodra wij je aanvraag ontvangen, wordt deze zorgvuldig beoordeeld door onze opleidingsmanagers en de examencommissie. De doorlooptijd bedraagt maximaal vier tot zes weken. Je ontvangt een officiële vrijstellingsuitslag inclusief kostenoverzicht (met vrijstellingskorting) per mail.

Kosten:

De kosten van de aanvraag bedragen €75,00. Deze kosten worden in mindering gebracht op de kosten van je opleiding wanneer jij je inschrijft.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Loopbaanontwikkeling: haal het uiterste uit je ambities

Sta jij waar je wilt staan op het gebied van jouw werk of denk je dat er meer inzit voor jou? Hoe kun jij alles uit jouw ambities halen en hoe kan jouw werkgever hierbij helpen? Met deze tips zorg je ervoor dat je blijft groeien en vooruit blijft kijken.

Dit zijn de leukste opleidingen van 2023-2024

Het aanbod aan opleidingen die je kunt volgen kan soms overweldigend zijn. Je hoeft je hier niet door te laten afschrikken: jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen blijft ontzettend belangrijk. Wil je in één oogopslag zien wat onze studenten tot nu toe beschouwen als leuke opleidingen? Klik op een van deze populaire opleidingen hieronder en doe inspiratie op voor het studiejaar 2023-2024!