Testimonials

Testimonials

Karin Maassen

Je hebt een interessante baan als recruiter en projectmedewerker bij een zorgorganisatie en je wilt meer strategisch inzicht en kennis over leiderschap. Wat is dan de juiste stap om te zetten? Karin koos voor de eenjarige HBO-opleiding HR-management van Scheidegger.

Karin: “Ik wil een goede gesprekspartner zijn voor alle lagen in de organisatie. Deze opleiding is echt een verdieping voor mijn functie.” 

Blijven leren

Karin haalde jaren geleden haar HBO-diploma Facility Management en volgde enkele cursussen. Toch was ze op zoek naar meer verdieping. Een opleiding op HBO-niveau past daar goed bij, maar zo’n opleiding duurt vaak meerdere jaren. Karin: “De HBO-opleiding HR-management duurt een jaar. Dat is een investering die goed te overzien is en waarmee ik zeker een verdiepingsslag maak. Ik wil gewoon blijven leren!”

Contact met docent en studenten

In eerste instantie koos Karin voor lessen op locatie. Dat kon in verband met het coronavirus niet doorgaan. Karin volgt de opleiding nu via Virtual Classrooms en dat bevalt haar goed. Karin: “Je volgt de lessen vanuit huis en vanachter je beeldscherm, maar je hebt toch live contact met je medestudenten en de docent. Dat vind ik fijn werken.” 

Bij Scheidegger vinden we het belangrijk dat onze docenten weten waar ze het over hebben en dat er een klik is met de studenten, ook bij het onderwijs op afstand. De Goededocentengarantie is niet voor niets een van de 6 gouden garanties van Scheidegger. Het succes van je opleiding staat of valt met de kwaliteit van je docent.

Strategisch inzicht

Met deze opleiding hoopt Karin meer verdieping te krijgen in haar werk als recruiter en projectmedewerker HR-optimalisatie. Karin: “Ik wil meer inzicht krijgen in wat een organisatie doet om verder te komen. Denk aan strategie, missie, visie en leiderschap. Ik merk al tijdens de opleiding dat ik beter zie wat er in mijn organisatie gebeurt op HR-gebied. Die verdiepingsslag geeft denk ik een extra laag aan mijn werk. Ik wil een goede gesprekspartner zijn voor alle lagen in de organisatie.” 

De opleiding HR-management helpt Karin om te groeien in haar functie en vakgebied. Dat noemen we bij Scheidegger de Klaar-voor-het-vak-garantie. Wat je leert, kun je meteen toepassen in de praktijk. Je diploma halen is een mooi doel, maar bij Scheidegger word je echt klaargestoomd voor je vak.

Ook HR-management studeren?

Wil jij je net als Karin op HBO-niveau ontwikkelen in arbeidsrecht en personeelsmanagement? Met de opleiding HBO HR-management leer jij in 12 maanden alles over HR-management in de praktijk. Onze docenten helpen jou om het beste uit jezelf te halen. En vervolgens help jij de werknemers in jouw organisatie naar de beste versie van zichzelf!

Contact met Scheidegger

Heb je nog vragen over onze opleidingen, of wil je persoonlijk advies? Bel ons op 035 − 7 121 992 of mail naar info@scheidegger.nl. Of stel je vraag online. Wij helpen je graag bij het vinden van de opleiding die bij je past.