Studieadvies

Je bent druk bezig met het kiezen van een opleiding. Dan zit je vaak met een heleboel vragen:

  • Welke opleiding vind ik echt leuk?
  • Kan ik met deze opleiding de baan van mijn dromen vinden?
  • Hoe combineer ik een opleiding met mijn baan en andere activiteiten? 

Advies op maat

Wij willen jou graag helpen met het maken van de juiste keuze. Dat doen we tijdens een studieadviesgesprek. Je gaat met een van onze ervaren opleidingsadviseurs om tafel en samen kijken jullie naar jouw toekomstplannen, jouw ambities en jouw huidige situatie: waar sta je nu en waar wil je naartoe? Als dat eenmaal helder is, kiezen jullie samen de opleiding die daar het beste bij past.

 
Meld je nu aan voor een studieadviesgesprek!

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Bezoek een van onze Open Avonden
Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.
Gratis proefles Welzijn en Hulpverlening
Wil jij weten of een opleiding in Welzijn en Hulpverlening iets voor jou is? Vraag nu een gratis proefles Sociaal Pedagogisch Begeleiden aan.