Gratis proefles: Psychologie en Coaching

HBO-module

Deze proefles geeft je een kijkje in de HBO-module Psychologie en Coaching. Bij Scheidegger kun je verschillende opleidingen volgen binnen het vakgebied Coaching en Psychologie. Aan de hand van filmpjes en oefeningen ga je aan de slag. De inhoud van dit lesmateriaal is afkomstig uit echte lessen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van een les bij Scheidegger.

Maak kennis met Scheidegger

Bij Scheidegger doen we er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. We adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Je staat er dus nooit alleen voor. En met onze klaar-voor-het-vakgarantie kun je de theorie die je in de lessen leert, direct toepassen in je werk. Ben je benieuwd hoe het is om te studeren bij Scheidegger en wie de docenten zijn van wie je straks les krijgt? Docent Roy Hartgers stelt zich graag aan je voor.

Proefles Psychologie en Coaching

Wil je je kwaliteiten inzetten om mensen te begeleiden, zodat zij gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen? Dan is dit de proefles voor jou. Na de eenjarige HBO-opleiding Psychologie en Coaching kun je als teamleider of HR-medewerker aan de slag. Je leert je inzicht in mensen en je vaardigheden op het gebied van coaching ontwikkelen. Je leert persoonlijkheden, motieven en drijfveren herkennen, welke gespreksmodellen je als coach kunt inzetten, over de psychologische achtergronden van gedrag en hoe je persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Vraag de proefles aan