Gratis proefles: Praktisch Leidinggeven

MBO-module

Deze proefles geeft je een kijkje in de MBO-module Praktisch Leidinggeven. Bij Scheidegger kun je verschillende opleidingen volgen binnen het vakgebied Management en Bedrijfskunde. Aan de hand van filmpjes en oefeningen ga je aan de slag. De inhoud van dit lesmateriaal is afkomstig uit echte lessen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van een les bij Scheidegger.

Maak kennis met Scheidegger

Bij Scheidegger doen we er alles aan om jou te ondersteunen bij het behalen van je diploma. We adviseren je bij het kiezen van de juiste opleiding en begeleiden je tot aan je diploma. Je staat er dus nooit alleen voor. En met onze klaar-voor-het-vakgarantie kun je de theorie die je in de lessen leert, direct toepassen in je werk. Ben je benieuwd hoe het is om te studeren bij Scheidegger en wie de docenten zijn van wie je straks les krijgt? Docent Colette Sietsema stelt zich graag aan je voor.

Proefles Praktisch Leidinggeven

Wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie binnen management? Of krijg je vanuit je huidige rol steeds meer verantwoordelijkheden en wil je deze uitdaging vol zelfvertrouwen aangaan? Dan is dit de proefles voor jou. In deze praktijkgerichte module leer je plannen, organiseren en efficiënt werken. Je leert over HR-aspecten die relevant zijn voor managers, hoe je leidinggeeft aan medewerkers door middel van flexibel leiderschap en hoe je managementgesprekken voert. Dé start om als professioneel leidinggevende aan de slag te gaan!

Vraag de proefles aan