Opleidingen logistiek

Wil je gaan werken in een logistieke functie? Of ben je hier al in werkzaam en wil je jezelf juist verder ontwikkelen? Bij logistiek...

Lees meer

Opleidingen logistiek

Wil je gaan werken in een logistieke functie? Of ben je hier al in werkzaam en wil je jezelf juist verder ontwikkelen? Bij logistiek gaat het erom de juiste dingen op het juiste moment in de juiste hoeveelheden op de juiste plaats...

Lees meer

Opleidingen logistiek

Wil je gaan werken in een logistieke functie? Of ben je hier al in werkzaam en wil je jezelf juist verder ontwikkelen? Bij logistiek gaat het erom de juiste dingen op het juiste moment in de juiste hoeveelheden op de juiste plaats te krijgen. En dat tegen minimale kosten. Scheidegger biedt op verschillende niveaus opleidingen logistiek aan. Van een opleiding Logistiek Medewerker tot de opleiding Logistiek Manager. Tijdens deze opleidingen komen onder andere opslagmanagement...

Lees meer

Top 5 opleidingen

1 MBO Manager Transport en Logistiek niveau 4

€ 6.849,00
Erkende MBO-opleidingen
24 maanden

2 HBO Logistiek Management

€ 5.145,00
HBO-opleidingen
12 maanden

3 MBO Logistiek Teamleider niveau 3

€ 5.210,00
Erkende MBO-opleidingen
18 maanden

4 MBO Vakopleiding Logistiek Management

€ 2.734,00
MBO-opleidingen
12 maanden

5 MHBO Logistiek Management

€ 2.760,00
MHBO-opleidingen
12 maanden
Bekijk alle Logistiek opleidingen

   Logistiek: 9 opleidingen

   Filters

   Filter
   Niveau
   Toon alle niveau's
   Prijs

   HBO-opleidingen (1) De korte HBO-programma’s van Hogeschool Scheidegger bestaan uit modules die ook in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen zitten. Je volgt alleen modules rondom een specifiek onderwerp en bent dus snel klaar. Deze HBO-programma's bieden vrijstelling voor gelijke modules binnen een HBO Bacheloropleiding, als je daarna verder wilt studeren.

   MHBO-opleidingen (1) Voor deze opleidingen volg je modules op MBO-niveau en/of HBO-niveau en maak je een praktische opdracht op beginnend HBO-niveau. Hiermee laat je zien dat je verbanden kunt leggen en overkoepelend kunt meedenken. Zo toon je aan dat je klaar bent voor de volgende stap in jouw carrière.

   Erkende MBO-opleidingen (4) Deze MBO-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OCW. Ze zijn bovendien vastgelegd in het CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen). Je volgt beroepsgerichte vakken en loopt stage. Je wordt ook getoetst in algemene vakken, zoals Nederlands, Engels en Rekenen. Je ontvangt een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4.

   MBO-opleidingen (2) Dit zijn opleidingen op MBO-niveau, samengesteld uit modules uit erkende MBO-opleidingen niveau 2, 3 en 4. Hierdoor leveren ze mogelijk vrijstellingen op als je wilt doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding. Je loopt geen stage en krijgt geen algemene vakken, zoals Nederlands of Rekenen. Je ontvangt een officieel Scheidegger-diploma.

   Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen (1) Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

   NVAO-geaccrediteerd
   6 maanden Basis-, Praktijk- en Vakopleidingen

   Opleidingen logistiek

   Wil je gaan werken in een logistieke functie? Of ben je hier al in werkzaam en wil je jezelf juist verder ontwikkelen? Bij logistiek gaat het erom de juiste dingen op het juiste moment in de juiste hoeveelheden op de juiste plaats te krijgen. En dat tegen minimale kosten. Scheidegger biedt op verschillende niveaus opleidingen logistiek aan. Van een opleiding Logistiek Medewerker tot de opleiding Logistiek Manager. Tijdens deze opleidingen komen onder andere opslagmanagement en distributie aan de orde.

   Transport en logistiek: medewerker logistiek of manager logistiek?

   Met de MBO Basisopleiding Logistiek kun je zo aan de slag als logistiek medewerker. Maar wil je hogerop en aan het werk als logistiek manager? Dan is de officieel erkende beroepsopleiding voor managers in de opslag- en vervoerssector MBO Manager Transport en Logistiek niveau 4 de perfecte opleiding. Je wordt bijvoorbeeld leidinggevende bij een expediteur, in het beroepsgoederenvervoer of bij een logistiek dienstverlener.

   HBO Logistiek Management

   Ambieer je een functie als logistiek manager op HBO-niveau en wil je efficiënte logistieke ketens kunnen inrichten en managen? Dan is de opleiding HBO Logistiek Management iets voor jou. Je krijgt actueel goed inzicht in belangrijke zaken binnen de logistiek op HBO-niveau en leert:

   • De verschillende processen binnen de logistieke keten
   • Leidinggeven aan en motiveren van medewerkers
   • Inzicht in het slimmer organiseren van organisatieprocessen
   • Onderhouden van contacten en relaties met leveranciers
   • Professioneel inkopen
   • Informatiemanagement

   Met deze opleiding kun jij onder meer aan de slag als logistiek manager, supply chain manager of warehouse manager.