​Open Dag Scheidegger – 3 februari 2018

Op zaterdag 3 februari organiseert Scheidegger in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij je persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij jou past. Ook kun je in een proefles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij graag al jouw vragen over het volgen van een opleiding naast je baan. Je zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met jouw werk of privésituatie!
 
Ik kom naar de Open Dag!

Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker
Twijfel je welke opleiding het meest geschikt is voor jou? Dan kun je tijdens de Open Dag een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Samen met jou kijken zij welke opleiding het beste bij jou past. Want hoe beter de opleiding aansluit bij jouw ervaring en wensen, hoe gemotiveerder jij bent om het diploma te behalen!
 
Introductieles: ontdek de voordelen van klassikaal studeren
Tijdens de Open Dag kun je een proefles volgen die wordt gegeven door een van onze ervaren docenten. Je merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan en hoeveel energie je krijgt van de interactie met de docent en medestudenten. Deze algemene introductieles geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten van onze opleidingen.

Programma
De Open Dag start om 10.00 uur en eindigt om 13.00 uur. Onze opleidingsadviseurs staan de hele dag voor je klaar, dus je kunt zelf bepalen hoe laat je komt.

Let op: de introductielessen starten om 10.30!

 
Wil je zeker zijn van een plek voor de Open Dag? Meld je dan nu meteen aan!

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.