Open dag

  • Presentaties over studeren bij Scheidegger
  • Ontdek joúw opleiding
  • Persoonlijk adviesgesprek
  • Talentscan
  • Proeflessen
  • Infomarkt
  • Preview studiemateriaal
  • Stel al je vragen
Meld je aan

Programma

De Open Dag is op het hoofdkantoor van Scheidegger in Hilversum, pal naast de snelweg en op loopafstand van station Hilversum Sportpark. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.30 uur. Onze opleidingsadviseurs staan de hele dag voor je klaar, dus je kunt zelf bepalen hoe laat je komt.
Let op: de proeflessen starten om 10.10 u

Alle info die je nodig hebt

Op de Open Dag houden we een presentatie over studeren bij Scheidegger: wat komt daar allemaal bij kijken en wat mag je van ons verwachten. Nieuwsgierig geworden? Loop dan een rondje over onze infomarkt: daar ontmoet je docenten, medewerkers en studenten die jou alles kunnen vertellen over het studeren bij Scheidegger. Natuurlijk kun je vast een kijkje nemen in onze online leeromgeving. We leggen ook studiemateriaal voor je klaar, zodat je dat op je gemak kunt bekijken.

Ontdek jouw talenten met onze Talentscan

Waar blink jij in uit? Wat vind je belangrijk in je werk? En wat zijn jouw favoriete werkgebieden? Als je jezelf goed kent, vind je makkelijker een opleiding en carrière die bij jou past. Daarom kun je tijdens de Open Dag een Talentscan laten doen. Je ontdekt dan in welke rol of functie je jouw talenten en drijfveren het beste kunt gebruiken. Ook achterhalen we welk werkgebied goed bij jou past.

Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker

Heb je aanvullende vragen of twijfel je welke opleiding het meest geschikt is voor jou? Praat dan eens met een van onze opleidingsadviseurs. Samen met jou kijken zij welke opleiding het beste past bij jou en jouw werk of privésituatie. Want hoe beter de opleiding aansluit bij jouw ervaring en wensen, hoe gemotiveerder jij bent om het diploma te behalen.

Proefles: ontdek de voordelen van klassikaal studeren

Volg een proefles van een van onze ervaren docenten en merk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan. Scheidegger biedt ruim 400 opleidingen aan, dus je begrijpt dat we niet van alle opleidingen een proefles kunnen geven. Kies daarom een onderwerp of tijdstip dat je aanspreekt en schuif aan. Zo krijg je een goede indruk van onze klassikale manier van lesgeven.

Programma algemene proeflessen

10.10 - 10.50 uur             Proefles – Persoonlijkheidsontwikkeling
11.10 - 11.50 uur             Proefles – Marketing
12.10 - 12.50 uur             Proefles – Professionele communicatie voor zorg en welzijn

Reserveer nu jouw plek

Tijdens de Open Dag gaan we samen op zoek naar de perfecte opleiding voor jou. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Het aantal plaatsen is daarom beperkt. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan meteen aan!

Meld je aan

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/content/contact-widget.jpg?ext=.jpg

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/banners/open-avonden.jpg?ext=.jpg

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/brochures/scheidegger_gids_afbeelding_k10.png?ext=.png

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.