Thema's

Thema's

Volg je ambitie en school je om

Heb je ambities om heel ander werk te gaan doen? Volgens het CPB stijgt de werkloosheid volgend jaar naar 7%. Nu is het dus een goed moment om niet af te wachten wat er met jouw baan gaat gebeuren, maar om je passie te volgen en je om te scholen. Zeker als je in een branche werkt die hard wordt getroffen door de coronacrisis en er een kans is dat jouw werk straks niet meer bestaat. De overheid trekt ruim 1 miljard euro uit voor het begeleiden van mensen van werk naar werk als ze hun baan dreigen te verliezen door deze crisis.

Als je eigenlijk toch al graag wat anders wilde gaan doen of een volgende stap wilt zetten in je loopbaan, is dit misschien wel het zetje in de rug waar je op wachtte. En met meer dan 70 jaar ervaring in klassikale, praktijkgerichte opleidingen en trainingen, van MBO- tot HBO Bachelorniveau kunnen wij je daar natuurlijk goed bij helpen. 

Niet alleen heb je de keus uit bijna 200 opleidingen in zowat elke branche die je maar kunt bedenken. We bieden ook nog eens 6 gouden garanties die jou optimaal door je opleiding helpen. Want wij willen graag dat je slaagt voor je opleiding en in je loopbaan. Kijk dus eens rustig rond op deze site of jouw opleiding erbij zit. Wil je graag een persoonlijk studieadvies? Vul dan het contactformulier in.