Inloopgesprekken

Inloopgesprekken

Wil jij weten hoe het is om te studeren bij Scheidegger? Plan dan een inloopgesprek in. Elke dinsdag en donderdag tot en met eind juli staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar om je van het juiste advies te voorzien. Dat kan op twee manieren. Je kunt bij ons langskomen in Hilversum, maar we kunnen het gesprek ook digitaal voeren via Microsoft Teams. Je bepaalt zelf wat jou het beste uitkomt. Meld je nu aan.

Inloopgesprek
Dinsdag
Hilversum
Inloopgesprek
Dinsdag
Digitaal
Inloopgesprek
Donderdag
Hilversum
Inloopgesprek
Donderdag
Digitaal

Persoonlijk adviesgesprek

Je kunt ook een persoonlijk 1-op-1-adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs aanvragen. De adviseur neemt alle tijd voor je zodat je al je vragen kunt stellen en ons goed leert kennen. Samen met jou bekijkt onze adviseur welke opleiding op dit moment voor jou een goede keus kan zijn. 

We houden de persoonlijke adviesgesprekken het hele jaar door tijdens kantooruren. Ze zijn gratis en vrijblijvend. Als je het aanvraagformulier invult nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen. Deze gesprekken voeren we momenteel telefonisch of via Microsoft Teams.

Gesprek aanvragen

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Studieadviesgesprek: zeker van je keuze

Bij Scheidegger krijg je niet alleen de beste begeleiding tijdens je studie, maar ook daarvoor. Onze studieadviseurs bespreken met jou je toekomstplannen en ambities: waar wil je naartoe en welke opleiding past daar het beste bij?

Gratis proefles Welzijn en Hulpverlening

Wil jij weten of een opleiding in Welzijn en Hulpverlening iets voor jou is? Vraag nu een gratis proefles Sociaal Pedagogisch Begeleiden aan.