Inloopgesprek met onze studieadviseurs

Wil jij weten of de opleiding die je wilt gaan volgen de beste keuze voor jou is? Of ontdekken hoe het is om bij Scheidegger te studeren? Plan dan een kosteloos inloopgesprek in met een van onze adviseurs. Elke dinsdag en woensdag tot en met eind juli staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar om je van het juiste advies te voorzien. Dat kan op twee manieren. Je kunt op woensdagen bij ons langskomen in Hilversum. Of je kunt het gesprek digitaal voeren via Microsoft Teams. Je bepaalt zelf wat jou het beste uitkomt.

Persoonlijk advies

Tijdens de fysieke of digitale inloopgesprekken ga je in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs. We vertellen je dan alles over studeren bij Scheidegger en heb jij de mogelijkheid om al je vragen te stellen. In dit persoonlijke adviesgesprek kijken jullie samen welke opleiding het beste past bij jou en bij jouw situatie. Je zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met werk of privé! Nadat je je via het formulier hebt aangemeld zullen we contact met je opnemen om binnen 2 weken het adviesgesprek in te plannen en in overleg met jou af te stemmen:

  • De locatie: online of op kantoor in Hilversum
  • De datum en tijd van het gesprek

Aanmelden voor het inloopgesprek

Door dit formulier te verzenden meld je je aan voor het kosteloze inloopgesprek voor opleidingen bij Scheidegger. Velden met een * zijn verplicht.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Studieadviesgesprek: zeker van je keuze

Bij Scheidegger krijg je niet alleen de beste begeleiding tijdens je studie, maar ook daarvoor. Onze studieadviseurs bespreken met jou je toekomstplannen en ambities: waar wil je naartoe en welke opleiding past daar het beste bij?

Dit zijn de leukste opleidingen van 2023-2024

Het aanbod aan opleidingen die je kunt volgen kan soms overweldigend zijn. Je hoeft je hier niet door te laten afschrikken: jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen blijft ontzettend belangrijk. Wil je in één oogopslag zien wat onze studenten tot nu toe beschouwen als leuke opleidingen? Klik op een van deze populaire opleidingen hieronder en doe inspiratie op voor het studiejaar 2023-2024!