Vol energie naar je werk met Het Loopbaaninstituut

Wat wil je? Wat kun je? Wat zijn je mogelijkheden? Onze samenwerkingspartner Het Loopbaaninstituut helpt je om jezelf beter te leren kennen. Je vindt hier verschillende trajecten en assessments die aansluiten bij jouw loopbaanvraagstukken. Zo wordt het helder wat je talenten zijn en krijg je inzicht in het soort werk dat bij je past.

Zit ik nog wel op de juiste plek?

Of je nu net begint met werken of dat je al bijna met pensioen bent: het is logisch en gezond om je af te vragen of je wel op de juiste plek zit. Maar hoe kom je daarachter? Waar begin je met zoeken? Het Loopbaaninstituut ondersteunt je in deze zoektocht. Samen met een professionele loopbaancoach ga je kijken waar je goed in bent en waar je plezier uit haalt. Je krijgt inzicht in je ontwikkelkansen en gaat (weer) met een goed gevoel naar je werk.

Hierbij werkt Het Loopbaaninstituut niet op basis van aannames, maar met professionele testen en assessments, zoals van het gerenommeerde HFMtalentindex. Er zijn ruim 50 professionele loopbaancoaches in dienst, verspreid over het hele land. Zo is er altijd wel een loopbaancoach van Het Loopbaaninstituut bij jou in de buurt.

Assessments die passen bij jouw loopbaanvragen

Bij Het Loopbaaninstituut vind je verschillende assessments. Bijvoorbeeld:
  • Online beroepskeuzescan: kom erachter wat voor type beroepen bij je passen aan de hand van je competentieaanleg, drijfveren en interesses.
  • Online niveauscan: leg objectief vast op welk niveau je werkt – MBO, HBO of WO.
  • Ontwikkeladvies: ontdek wat voor werk bij je past, wat je nog zou willen leren én wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt van nu.
  • APK voor je loopbaan: is het slim om nu een carrièreswitch te maken? Hoe gewild ben ik op de arbeidsmarkt? Je krijgt antwoord op dit soort vragen bij de APK voor je loopbaan.
 

Loopbaantraject

Wil je écht diep ingaan op je kwaliteiten en kansen en zoek je hierbij uitgebreide ondersteuning? Volg dan een loopbaantraject. In een loopbaantraject heb je vier tot zes gesprekken met een loopbaancoach. Hierbij maak je gebruik van een breed palet aan tools en instrumenten die je helpen te ontdekken wat jouw interesses, talenten en drijfveren zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Welke tests je precies maakt, hangt af van jouw loopbaanvragen en persoonlijke situatie.

Meer informatie

Wil jij jezelf beter leren kennen? Lees dan meer over onze verschillende assessments op  www.loopbaaninstituut.nl. Je kunt ook direct contact met Het Loopbaaninstituut opnemen via 035 - 7 506 113 of via het contactformulier. De adviseurs van Het Loopbaaninstituut helpen je graag verder.