Volg nu de HBO Bachelor Social Work met € 2.000,- voordeel

Wil jij werken in de jeugdzorg, de zorg voor (verstandelijk) gehandicapten, de ouderenzorg, de geestelijke gezondheidszorg of de ambulante zorg? En daar mensen begeleiden en ondersteunen die door psychische problemen, handicap of ziekte niet zelfstandig de dagelijkse activiteiten kunnen uitvoeren? Dan is een HBO Bacheloropleiding Social Work iets voor jou. En bij Scheidegger kun je die nu volgen met € 2.000,- voordeel!

Ik schrijf mij in!

Deze actie duurt tot 30 september 2024. Dus als jij je vóór 30 september inschrijft voor de HBO Bachelor Social Work onder vermelding van de actiecode SDSOCIALWORK2000 profiteer je van deze mooie voordeelactie en kun je daarna aan de slag in dit boeiende en afwisselende beroep.

Financieringsmogelijkheden

Zelfs met deze mooie bijdrage is het volgen van een HBO Bachelor best een investering. Maar er zijn verschillende manieren om de kosten verder te beperken en te spreiden over een langere periode.

  1. We bieden de mogelijkheid om deze opleiding in 48 maandelijkse termijnen te betalen.
  2. Misschien kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet. Dit is een voordelige studielening van de overheid. Je komt hiervoor in aanmerking als je nog geen 57 jaar bent en een erkende HBO-opleiding volgt.

Wil jij profiteren van deze voordeelactie? Schrijf je dan nu in!

Ik schrijf mij in!

Wil jij profiteren van deze voordeelactie? Schrijf je dan nu in!

Ik schrijf mij in!

Heb je nog vragen?

Onze ervaren opleidingsadviseurs helpen je graag met al je vragen. Ons telefoonnummer is 035 – 7 121 992. Uiteraard kun je je vragen ook stellen via het contactformulier of mailen naar info@scheidegger.nl. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Actievoorwaarden

  • Je schrijft je vóór 30 september 2024 in voor de erkende HBO Bacheloropleiding Social Work van Scheidegger.
  • Je gebruikt de beschikbare code: SDSOCIALWORK2000 bij je inschrijving.
  • De bijdrage van € 2.000,- kan per student eenmalig worden aangevraagd en wordt in mindering gebracht op het lesgeld. De korting geldt niet in combinatie met andere acties.
  • De korting geldt alleen wanneer de gehele opleiding met succes wordt afgerond. Als je tussentijds met de opleiding stopt dan vervalt de korting en betaal je de oorspronkelijke prijs.
Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Loopbaanontwikkeling: haal het uiterste uit je ambities

Sta jij waar je wilt staan op het gebied van jouw werk of denk je dat er meer inzit voor jou? Hoe kun jij alles uit jouw ambities halen en hoe kan jouw werkgever hierbij helpen? Met deze tips zorg je ervoor dat je blijft groeien en vooruit blijft kijken.

Dit zijn de leukste opleidingen van 2023-2024

Het aanbod aan opleidingen die je kunt volgen kan soms overweldigend zijn. Je hoeft je hier niet door te laten afschrikken: jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen blijft ontzettend belangrijk. Wil je in één oogopslag zien wat onze studenten tot nu toe beschouwen als leuke opleidingen? Klik op een van deze populaire opleidingen hieronder en doe inspiratie op voor het studiejaar 2023-2024!