Gratis Workshop(s) bij inschrijving vóór 10 mei

Na je opleiding of omscholing ga je waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe baan. Wij helpen je graag om opnieuw je plek te veroveren op de arbeidsmarkt en jezelf goed in de markt te zetten. Omdat jij je vóór 1 mei hebt ingeschreven voor een van onze opleidingen kun jij je gratis aanmelden voor 1 of meer van de onderstaande online workshops.

• Personal Branding: Woensdag 27 oktober 19.30-21.00

• Opvallen met je CV en LinkedInpagina: woensdag 10 november 19.30-21.00

• Solliciteren: woensdag 24 november: 19.30-21.00

Let op: Inschrijven voor deze workshops is mogelijk na 10 mei.

Workshop Personal Branding

Personal branding is belangrijk als je je goed wilt presenteren op de arbeidsmarkt. Je wilt dan graag iedereen laten weten wat je in huis hebt en waar je echt goed in bent. Personal branding helpt je je sterke kanten uit te lichten. Hoe je dat scherp neerzet en naar buiten uitdraagt, leer je in deze online workshop Personal Branding. Zo kun jij jezelf als uniek en authentiek persoon op de arbeidsmarkt presenteren.

Workshop Opvallen met je CV en LinkedInpagina

Op de huidige arbeidsmarkt solliciteren vaak veel mensen op dezelfde vacature. Daarom is het belangrijk dat je opvalt en indruk maakt. Maar in een sollicitatieprocedure kan dat bijna nooit direct met een gesprek. Meestal moet je eerst door een selectie waarbij iemand alleen naar je cv of je LinkedInpagina kijkt. Recruiters beslissen meestal binnen 6 seconden of je ze je willen uitnodigen op basis van je cv. Hoe geef je dit vorm zodat het echt indruk maakt? Hoe maak je effectief gebruik van je netwerk? Kortom, hoe maak je meer kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek? Daar gaan we op in tijdens deze online workshop.

Workshop Solliciteren

Solliciteren is en blijft spannend. Maar er is goed nieuws: solliciteren kun je leren. Het schrijven van een goede sollicitatiebrief is een kunst op zich, evenals het voeren van een succesvol sollicitatiegesprek. Een positieve eerste indruk en gezonde dosis zelfkennis zijn hiervoor essentieel. Hoe breng jij jouw toegevoegde waarde onder de aandacht bij jouw toekomstige werkgever? Waar moet je op letten tijdens een gesprek en hoe ga je goed voorbereid op gesprek? Dit alles leer je tijdens de online workshop solliciteren.