e-Connect

Alles wat je nodig hebt voor je opleiding, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Scheidegger begrijpt heel goed dat jij je wilt voorbereiden op de lessen wanneer het jou uitkomt. En dat je je opleidingsinformatie altijd bij de hand wilt hebben. Daarom maken we gebruik van een online leeromgeving: e-Connect.

Eenvoudig te gebruiken

Direct na je inschrijving ontvang je een e-mail met een link naar je persoonlijke welkomstpagina. Hier vind je alle informatie over hoe je e-Connect kunt gebruiken. Op je persoonlijke e-Connectpagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor je opleiding, zoals een online studiewijzer, lesdata, routebeschrijvingen naar de locaties, enzovoort. Maar e-Connect biedt je ook een platform om vragen te stellen aan je docent, medestudenten en natuurlijk je mentor van Scheidegger.

Je persoonlijke dossier

Via e-Connect houd je je eigen dossier bij met persoonlijke gegevens en andere zaken. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig een adreswijziging of andere wijziging doorvoeren. Zo beschikken we bij Scheidegger altijd over jouw actuele gegevens. 

Alle benodigde praktische opleidingsinformatie

 • De onderdelen en planning van je opleiding
 • Een overzicht van lessen (data) en locaties per module
 • De naam en gegevens van je docent en mentor
 • Exameninformatie (bijvoorbeeld data, behaalde resultaten)

De online leeromgeving

De online leeromgeving van e-Connect helpt je heel gestructureerd en duidelijk bij de voorbereiding op de lessen. Hier tref je per les alle informatie aan die je nodig hebt, bijvoorbeeld: 

 • De leerdoelen en leeractiviteiten van iedere les;
 • De opdrachten die je maakt ter voorbereiding op de les;
 • Eventuele examentraining en oefenopgaven;
 • Extra achtergrondinformatie;
 • Nuttige links en interactieve toepassingen, zoals tests en filmpjes. 

E-Connect als communicatieplatform

Op e-Connect vind je uitgebreide mogelijkheden om ook buiten de lessen contact te hebben met je docent, medestudenten en Scheidegger: 

 • Je kunt via e-Connect vragen stellen over opdrachten die je moet maken of over de stof die je op dat moment aan het bestuderen bent.
 • Je discussieert met je medestudenten over een actueel onderwerp dat door de docent is ingebracht.
 • Docenten wijzen je op ontwikkelingen in het vakgebied of plaatsen interessante aanvullende informatie op e-Connect. 

Al deze mogelijkheden maken e-Connect tot een makkelijk hulpmiddel bij het doorlopen van je opleiding. Het biedt alle informatie die je nodig hebt en een handig en dynamisch communicatieplatform!

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752

 

 

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/content/contact-widget.jpg?ext=.jpg

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."

Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker

Jouw eigen mentor

Klassikale en praktijkgerichte lessen

Waardevol diploma

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/banners/open-avonden.jpg?ext=.jpg

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/scheidegger/scheidegger/brochures/scheidegger_gids_afbeelding_k10.png?ext=.png

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.