Thema's

Thema's

7 redenen waarom je een opleiding zou volgen

Twijfel je wel eens of je wel of niet moet doorstuderen? Zou je stiekem wel een opleiding naast je werk willen doen, maar weet je simpelweg niet hoe je dat moet aanpakken? We geven je zeven redenen waarom je het wél zou moeten doen.

1. Omdat je kennis veroudert

Kennis slijt niet, zeker als je deze dagelijks in je werk gebruikt. Maar kennis veroudert wel. Door digitalisering, concurrentie, nieuwe technologieën, een nieuwe generatie op de werkvloer of nieuwe regels en wetten die gaan gelden in jouw vakgebied. Daarom is het belangrijk dat je je blijft bijscholen om je kennis up-to-date te houden. Of je nu in loondienst werkt of als zzp’er.

2. Omdat je wilt doorgroeien

Misschien heb je al een aantal jaren ervaring in je functie en wil je nu doorstromen naar een hogere functie. Misschien wil je wel stagiaires, trainees of juniors begeleiden of wil je teamleider worden. Door een opleiding of training te volgen kun je je kennis en vaardigheden uitbreiden, zodat je niet alleen kunt doorgroeien, maar ook kunt uitblinken in je nieuwe functie. Met onze klaar-voor-het-vakgarantie garanderen we je dat je alles wat je leert, meteen kunt toepassen in de praktijk.

3. Omdat je meer wilt verdienen

Die paar procent die je jaarlijks omhoog gaat, is natuurlijk mooi meegenomen. Maar misschien droom je wel van een groter huis of (groter) gezin. Zodra je besluit om toch die opleiding of training te gaan volgen, kan dit resulteren in een andere baan of meer verantwoordelijkheden – en dus een hoger inkomen.

4. Omdat je uitdaging zoekt

Je vindt je werk leuk, maar je voelt misschien geen uitdaging meer. Dat kan ervoor zorgen dat je je op een gegeven moment niet meer gemotiveerd voelt. Een opleiding of training doen kan je helpen om weer tevredenheid in je werk te krijgen. Ben jij tevreden, dan is je werkgever ook tevreden. En met onze goede-docentengarantie krijg jij gegarandeerd les van de allerbesten uit het vak.

5. Omdat je toe bent aan iets anders

Heb je het gevoel dat je toe bent aan iets anders? Of heb je sinds het behalen van je diploma ontdekt dat je hele andere talenten of kwaliteiten hebt? Misschien droom je al heel lang over een carrièreswitch, maar vind je dit spannend of eng. Een opleiding is dan de eerste stap in de goede richting. Met onze diplomawaarde-garantie ben je verzekerd van een erkend diploma.

6. Omdat je nu echt wilt

Weet je nog, dat verplichte gevoel van naar school gaan? Je zat in de schoolbanken omdat je moést. Als je nu kiest voor een opleiding, is dat omdat je het echt wilt. Je zal meer focus hebben en sneller leren, nu je al werk- en levenservaring hebt. En met onze kleine-klassengarantie hebben docenten aandacht voor iedereen, waardoor er alle ruimte is voor al jouw vragen.

7. Omdat het juiste moment niet bestaat

Wacht je op het juiste moment tot je met die droomopleiding kunt beginnen? We hebben nieuws voor je: dat is er niet. Stop met uitstellen en begin nu met een studie waarmee jij verder komt in je carrière of persoonlijke ontwikkeling. Vind je het spannend of eng? Met onze persoonlijke-begeleidinggarantie zorgen wij ervoor dat je er niet alleen voor staat.

Persoonlijk studieadvies? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs op 035 – 7 506 140.