Schrijf je vóór 14 december in en volg een gratis workshop

Bij Scheidegger willen wij graag dat jij slaagt! En niet alleen voor het diploma maar ook in je eigen ontwikkeling. Om je daarin een duwtje in de rug te geven, hebben wij drie workshops ontwikkeld. Ga jij werken aan je ontwikkeling door een training, opleiding of programma van Scheidegger te volgen? Schrijf je dan in vóór 14 december en profiteer van een fijn extraatje, namelijk een gratis workshop. Je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende workshops. Welke kies jij?

Workshop Personal Branding

Personal branding gaat over het ‘vermarkten’ van jezelf, maar dan wel op een authentieke manier – met jouw drijfveren én persoonlijkheid. Het helpt je onder andere bij het maken van een (studie)keuze, een carrièreswitch of om het beste uit jezelf te halen. Zo ontdek je niet alleen wie je bent en waar je voor staat, maar het geeft je zelfvertrouwen vaak ook een flinke boost! Personal branding helpt je je sterke kanten uit te lichten. Hoe je deze kwaliteiten scherp neerzet én uitdraagt, leer je in de online workshop Personal Branding. Zo kun jij jezelf binnenkort als unieke en authentieke professional op de arbeidsmarkt presenteren.

Workshop Opvallen met je cv en LinkedIn-pagina

Heb jij dé perfecte vacature gespot en daarop gereageerd? Dan ben je waarschijnlijk niet de enige. Sommige vacatures zijn zo gewild, dat het belangrijk is dat je opvalt én indruk maakt. En dat begint helaas (bijna) nooit met een fysiek gesprek. Meestal moet je eerst door een strenge selectie waarbij iemand kort naar je cv of je LinkedIn-pagina kijkt. Recruiters beslissen zo binnen 6 seconden of je ze je willen uitnodigen. Hoe maak je hiermee écht indruk? Hoe maak je effectief gebruik van je netwerk? Kortom: hoe maak je meer kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek? Daar gaan we op in tijdens deze online workshop.

Workshop Solliciteren

Of je nu aan het begin van je carrière staat of niet; solliciteren is en blijft spannend. Maar geen paniek, want solliciteren kun je leren! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief is een kunst op zich, evenals het voeren van een geslaagd sollicitatiegesprek. Een positieve eerste indruk en gezonde dosis zelfkennis zijn hiervoor van essentieel belang. Hoe breng jij jouw kwaliteiten en toegevoegde waarde onder de aandacht bij jouw toekomstige werkgever? Waar moet je op letten tijdens een sollicitatiegesprek? En hoe bereid jij je tot in de puntjes voor? Dit en meer leer je tijdens de online workshop Solliciteren.

Meld je telefonisch of via WhatsApp aan!

Heb jij interesse in zo’n gratis workshop? Bel dan vóór 14 december met een van onze opleidingsadviseurs en geef bij je inschrijving aan welke gratis workshop je wilt volgen. Na 14 december ontvang je van ons bericht met de data en tijden om deel te nemen aan de online workshops.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 035 – 7 121 992, van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp via 06 – 10 73 97 52, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.