Routebeschrijving

Eigen vervoer

Vanaf Schiphol/Amsterdam:
Volg de A1 richting Amersfoort tot aan knooppunt Eemnes. Neem de uitrit Almere/Utrecht/Hilversum/A27 en vervolgens de uitrit Utrecht/Hilversum/A27. Vervolg je route op de A27 en neem afrit 33 'Hilversum'. Houd de tweede rijbaan van rechts aan: Ziekenhuis/Arenapark 1. Ga bij het eerste stoplicht rechtdoor en bij het volgende stoplicht linksaf naar Arenapark 1. Neem de eerste weg naar links. Bij de bocht naar rechts zie je aan de linkerkant het pand van NCOI Groep, waarin ook Scheidegger is gevestigd.

Vanaf Utrecht:
Volg de A27 richting Hilversum en neem afrit 33 'Hilversum'. Boven aan de afrit ga je bij het stoplicht linksaf. Na ongeveer 100 meter voegen er twee rijstroken van rechts in. Kies de linker van deze rijstroken: Ziekenhuis/Arenapark 1. Ga bij het eerste stoplicht rechtdoor en bij het volgende stoplicht linksaf naar Arenapark 1. Neem de eerste weg naar links. Bij de bocht naar rechts zie je aan de linkerkant het pand van NCOI Groep, waarin ook Scheidegger is gevestigd.

Vanaf Den Haag:
Volg de A12 richting Utrecht. Ter hoogte van Utrecht volg je de A27 richting Hilversum. Neem afrit 33 'Hilversum'. Boven aan de afrit ga je bij het stoplicht linksaf. Na ongeveer 100 meter voegen er twee rijstroken van rechts in. Kies de linker van deze rijstroken: Ziekenhuis/Arenapark 1. Ga bij het eerste stoplicht rechtdoor en bij het volgende stoplicht linksaf naar Arenapark 1. Neem de eerste weg naar links. Bij de bocht naar rechts zie je aan de linkerkant het pand van NCOI Groep, waarin ook Scheidegger is gevestigd.

Vanaf Amersfoort:
Volg de A1 richting Amsterdam tot aan knooppunt Eemnes. Neem de uitrit Almere/Utrecht/Hilversum/A27 en vervolgens de uitrit Utrecht/Hilversum/A27. Vervolg je route op de A27 en neem afrit 33 'Hilversum'. Houd de tweede rijbaan van rechts aan: Ziekenhuis/Arenapark 1. Ga bij het eerste stoplicht rechtdoor en bij het volgende stoplicht linksaf naar Arenapark 1. Neem de eerste weg naar links. Bij de bocht naar rechts zie je aan de linkerkant het pand van NCOI Groep, waarin ook Scheidegger is gevestigd.

Parkeren

Het parkeerterrein bevindt zich naast het pand en is via de slagboom te bereiken.

Openbaar vervoer

Per trein (naar station Hilversum Sportpark):
Vanaf station Hilversum Sportpark is het ongeveer 10 minuten lopen. Als je uit de richting Almere, Weesp, Hilversum of Amsterdam komt, steek je eerst het spoor over, reizigers van de richting Utrecht bevinden zich al aan de juiste kant van het spoor. Loop richting het Esso tankstation en passeer het tankstation langs de achterzijde. Je komt nu uit bij een busbaan. Sla rechtsaf en volg het pad langs de busbaan. Als je bijna bij de sporthal bent aangekomen, buigt de busbaan slaat linksaf. Sla ook linksaf en blijf het trottoir langs deze weg (Arena) volgen. Je passeert een zebra-oversteek en de bushalte en komt vervolgens op de kruising Arena/Marathon. Sla rechtsaf naar Marathon. Bij de bocht naar rechts zie je aan de linkerkant het pand van NCOI Groep, waarin ook Scheidegger is gevestigd.
 
Per bus:
Scheidegger is te bereiken met buslijn 100 of 320, halte Arenapark.
Loop vanaf de bushalte naar de kruising Arena/Marathon en sla af naar Marathon. Bij de bocht naar rechts zie je aan de linkerkant het pand van NCOI Groep, waarin ook Scheidegger is gevestigd.

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

"Door op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan."
Monique Falkenburg uit Den Bosch - MBO Marketing - en Communicatiemedewerker
Loopbaanontwikkeling: haal het uiterste uit je ambities

Sta jij waar je wilt staan op het gebied van jouw werk of denk je dat er meer inzit voor jou? Hoe kun jij alles uit jouw ambities halen en hoe kan jouw werkgever hierbij helpen? Met deze tips zorg je ervoor dat je blijft groeien en vooruit blijft kijken.

Dit zijn de leukste opleidingen van 2023-2024

Het aanbod aan opleidingen die je kunt volgen kan soms overweldigend zijn. Je hoeft je hier niet door te laten afschrikken: jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen blijft ontzettend belangrijk. Wil je in één oogopslag zien wat onze studenten tot nu toe beschouwen als leuke opleidingen? Klik op een van deze populaire opleidingen hieronder en doe inspiratie op voor het studiejaar 2023-2024!