Thema's

Thema's

Ben jij die georganiseerde spin in het web?

Een stapje hogerop in de facilitaire dienstverlening? Of juist een carrièreswitch richting dit mooie vakgebied? Wat je plan ook is, bij Scheidegger maken we van jou de facilitair dienstverlener waar elke organisatie blij van wordt. Want wij hebben precies de opleidingen en trainingen die jou voorbereiden op je nieuwe rol. Op HBO-niveau, op MBO-niveau, maar altijd met zó veel support en begeleiding, dat je met een beetje goede wil gaat slagen. 

Facilitaire dienstverlening: voor veelzijdige specialisten

Je zorgt dat niemand misgrijpt. Dat alles op kantoor is geregeld en alles functioneert. Je hebt verstand van voorraadbeheer en inkoop. Je hebt verstand van gebouwbeheer en logistiek. Kortom, je bent een specialist op vele fronten. Dat is het mooie aan facilitaire dienstverlening: het is veelzijdig en je kunt altijd bij blijven leren. Bijvoorbeeld op het gebied van verandermanagement, projectmatig werken, problemen oplossen en het communiceren van collega's en externe partijen. Te veel om op te noemen. En juist die veelzijdigheid maakt een facilitair medewerker zo waardevol.

HBO-opleidingen en modules

Wat je ambitie ook is, Scheidegger heeft de opleidingen die het mogelijk maken. Zo hebben we volledig erkende modules op HBO-niveau, gericht op specifieke onderdelen van het vakgebied. Bijvoorbeeld de opleiding HBO Facilitair Manager. Daarmee heb je al in zes maanden tijd de leidinggevende skills om een facilitaire afdeling te runnen. Maar je kunt ook kiezen voor een bredere opleiding, zoals HBO Facilitair Management. Daarmee ben je binnen twaalf maanden de allround professional die elke organisatie nodig heeft.

Kies de MBO-opleiding die bij je past

Uiteraard hebben we ook op MBO-niveau volledig erkende opleidingen en trainingen tot facilitair manager. Kies bijvoorbeeld voor de officieel erkende MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4. Daarmee kun je binnen twee jaar leidinggeven aan een facilitaire afdeling. 

Jouw diploma is geld waard

Als jij je inschrijft vóór 30 juni 2022 én je opleiding succesvol afrondt, dan krijg je een mooi bedrag van je studiegeld terug. Per opleiding is dat verschillend, dus kijk hieronder om welk bedrag het gaat bij jouw opleiding en schrijf je vandaag nog in.  

  • Bachelors en Erkend HBO- en MBO-opleidingen - € 500,- cashback na afronding opleiding
  • HBO- en MBO-deelprogramma vanaf 1 jaar - € 300,- cashback na afronding opleiding
  • HBO- en MBO-deelprogramma tot een jaar - € 150,- cashback na afronding opleiding

Contact met Scheidegger

Wil je meer weten over de opleidingen of over de actie? Bel onze opleidingsadviseurs op 
035 - 7 506 140 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!