Met Scheidegger sta je sterker

Nieuwsberichten

Mag het wat rustiger?

De universiteit van Durham ondervroeg 18.000 personen in 134 landen en kwam erachter dat twee derde (68 procent) van de deelnemers behoefte heeft aan meer rust. Sterker nog: deze deelnemers geven aan dat het gebrek aan rust een negatieve invloed heeft op hun welzijn. 

Lees verder

Masseursopleidingen erkend door NGS

Het ene diploma is het andere niet. Daarom kiest Scheidegger ervoor om – waar mogelijk – zijn opleidingen te laten erkennen door de overheid of door brancheorganisaties.

Lees verder

Peuters gaan al vóór de basisschool leren

Leren neemt voortaan in de kinderopvang en peuterspeelzalen een prominente plek in. Dat maakt het voor peuters gemakkelijker om naar de basisschool over te stappen. 

Lees verder

Hoe word je goed gevonden op Google? Enkele praktische tips

Er wordt steeds meer gekocht en verkocht via internet. Een webwinkel beginnen kan dus een mooie investering voor de toekomst zijn. Dat kan variëren van een aardig zakcentje bijverdienen tot een onderneming die je veel geld oplevert. Ook delen steeds meer mensen hun kennis of vaardigheden via een blog, wat ook geld kan opleveren als bedrijven op je blog willen adverteren.

Lees verder

Kritiek geven en ontvangen doe je zo

Kritiek krijgen is nooit leuk. Maar je kunt het ook zien als een manier om iets te leren en beter te worden in je werk. Dan is kritiek eigenlijk een cadeautje. Iemand maakt jou bewust van iets waar jij je zelf niet van bewust bent. Zo kun je er iets aan doen. Toch vinden veel mensen het lastig om kritiek te geven, ook al is het nog zo goed bedoeld. Met deze 5 tips geef jij voortaan niet alleen positieve kritiek waar een ander echt iets aan heeft, maar kun je er ook beter mee omgaan als je zélf kritiek krijgt.

Lees verder

MBO 4-diploma voor studenten Allround Hospitality & Luchtvaart

Op 12 juli ontvingen de studenten van Scheidegger Opleidingen en het Laurentius College het erkende MBO 4-diploma van de opleiding Allround Hospitality & Luchtvaart. Scheidegger wil al deze studenten van harte feliciteren en een prachtig vervolg van hun carrière toewensen!

Lees verder

Pokémon vangen is goed voor de gezondheid

Heel Nederland speelt Pokémon Go. Nou ja, niet iedereen, maar volgens NU.nl zijn er op dit moment al 1,3 miljoen spelers. En dat terwijl het spel nog niet eens officieel uit is! De timing van deze nieuwe game is bijzonder goed, want een paar dagen geleden meldde het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport dat wij Nederlanders veel te weinig bewegen. En laat dat nu precies zijn waar Pokémon Go om draait!

Lees verder

Je lichaam spreekt duidelijke taal

Meer nog dan woorden kun je je lichaam voor je laten spreken. Je lichaamshouding zegt immers meer over jou als persoon dan je denkt. Als je je ervan bewust bent hoe lichaamstaal werkt, kun je leren hoe je met je houding de gewenste signalen uitzendt.

Lees verder

Start nu met een opleiding bij Scheidegger en ontvang € 2.500,-

Heb je interesse om een opleiding te volgen? Als je een opleiding gaat volgen waarbij je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot, dan kun je maar liefst € 2.500,- subsidie ontvangen. Veel opleidingen worden daarmee ineens geheel gratis. Deze subsidie is mogelijk doordat de overheid investeert in arbeidsmarktkansen. Je komt in aanmerking voor de subsidie als je op dit moment  staat ingeschreven bij UWV als werkzoekende. Ook als je op dit moment werk hebt of als zelfstandige werkt, kom je in aanmerking voor de subsidie. Daarbij moet je werkzoekend zijn en je willen scholen in de richting van een kansberoep. Dit is een beroep waarmee je meer kans maakt op de arbeidsmarkt.

Lees verder

De verborgen gevaren van een eigen zaak

Wie droomt er nou niet van een eigen bedrijf? Zelf je werktijden bepalen, je eigen beslissingen nemen en alles wat je verdient is voor jezelf, niet voor een werkgever. Klinkt prima, maar er zitten natuurlijk ook de nodige risico’s aan een eigen bedrijf. 

Lees verder

  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  > 

Waarom Scheidegger?

Onze website maakt gebruik van cookies.