Wat als ik geen stageplek kan vinden?

Scheidegger werkt nauw samen met het Stage Instituut. Het Stage Instituut begeleidt alle studenten van Scheidegger bij het vinden  van een erkende leerwerkplek. Via www.stageinstituut.nl vind je alle informatie en kun je, volledig kosteloos, je eigen profiel aanmaken. Zo ben je vindbaar voor potentiële werkgevers. Ook vind je op de website waardevolle tips bij het zoeken van een stage en kun je lezen hoe je jezelf optimaal voorbereidt op een sollicitatiegesprek.

< Terug naar het overzicht

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren