Op welke manier worden de lessen verzorgd?

Scheidegger gelooft in de toegevoegde waarde van bijeenkomsten. De begeleiding van een goede docent tijdens de bijeenkomsten in kleine groepen is essentieel voor het slagen van een opleiding. Juist de combinatie van lessen van inspirerende docenten en een gedeelte thuisstudie via e-Learning levert de juiste motivatie op om kennis en vaardigheden te ontwikkelen en dus te slagen voor je opleiding. Het is natuurlijk ook prettig dat je met medecursisten kunt overleggen.

< Terug naar het overzicht

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren