Hoelang moet ik stage lopen?

Om een officieel MBO- diploma niveau 2, 3, of 4 te behalen, dien je een passende werkplek te hebben of moet je stage lopen. Als je stage loopt , kan je de stage uren flexibel indelen.


Heb je een passende werkplek, dan dien je een arbeidscontract voor minimaal 24 uur in de week te hebben vanaf de start van jouw studie.
Heb je geen passende werkplek, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van een stageplek bij een erkend leerbedrijf.

Het totaal aantal uur is afhankelijk van je studie:

  • Niveau 2:  480 uur
  • Niveau 3: 640 uur
  • Niveau 4: 960 uur

Bovenstaand aantal uren zijn de uren die volbracht moeten worden aan stage, inzake het assessment en afronding zijn hierbij niet meegerekend. Scheidegger studenten zijn gemiddeld 12 uur per week kwijt aan stage.  

< Terug naar het overzicht

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren