Introductie Social Media

Praktijkgerichte training voor een kennismaking met social media - 1 dag

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van jouw huidige loopbaan en jouw leerdoelen geven wij je graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat jouw gegevens achter en wij bellen je binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Facebook, YouTube, Instagram, Twitter en LinkedIn zijn de grootste social-medianetwerken in Nederland. Daarnaast kunnen ook andere social media als Google+ en Pinterest interessant zijn voor jouw organisatie. Tijdens deze praktische training komen de belangrijkste en handigste social media aan de orde en krijg je zicht op de do’s en dont’s. Een must voor iedere communicatieprofessional en marketeer.

Voor wie?

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk aan de slag gaat met social media, zoals marketing-, pr- en communicatiemedewerkers.

Aanpak

Deze training wordt uitgevoerd in samenwerking met LECTRIC, dé specialist op het gebied van online marketing en communicatie in Nederland. Je kunt professionele en resultaatgerichte aanpak verwachten. De training start met een schriftelijke intake. Deze intake helpt je om je eigen leerdoelen voor de training te bepalen. Je trainer begeleidt je bij het realiseren van deze leerdoelen. De trainingsdagen bereid je thuis goed voor. Tijdens de trainingsdagen staat de praktijk centraal. Alle theorie pas je direct toe in de praktijk met praktische oefeningen.

Je krijgt tijdens je training toegang tot de professionele digitale leeromgeving e-Connect. Hier vind je alle informatie over je training, je persoonlijk actieplan, praktijkopdrachten, filmpjes, tips en trucs. Ook kun je via e-Connect makkelijk communiceren met je medestudenten en trainer. Zie e-Connect voor meer informatie.

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 1 trainingsdag van 09.30 uur tot 16.30 uur. Tijdens de trainingsdag ga je met een ervaren trainer concreet aan de slag in een veilige leeromgeving.

Resultaat

Na deze training:

 • Ken je de trends, mogelijkheden en risico’s van social media
 • Weet je welke mediakanalen interessant zijn voor jouw organisatie
 • Weet je welke content werkt en welke niet
 • Kun je interactie en betrokkenheid creëren

Training Introductie Social Media

Studieprogramma

Studieprogramma

Trends en ontwikkelingen

 • Belangrijke social-medianetwerken
 • Do’s en don’ts in social media
 • Omgaan met snel veranderende omgeving

Social-mediamogelijkheden

 • Welke content werkt wel en wat niet
 • Social-mediamonitoring
 • Content delen
 • Laat zien en horen wie je bent
 • Laat zien wie je kent
 • Location based services
 • Risico’s

Certificaat

Als je deze training hebt afgerond, ontvang je het certificaat ‘Introductie Social Media’ van LECTRIC.

Lesplanning

De nieuwe startdata voor de opleiding Introductie Social Media worden binnenkort bekend gemaakt. Heb je belangstelling en wil je nu al meer weten? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035-7 121 992.

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 575,-
Trainingsmateriaal: € 25,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs (MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master), dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de prijs exclusief btw. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Heb je vragen?

Je kunt ons op werkdagen bellen van 08.00 uur en 21.00 uur (op vrijdag tot 17.00 uur). Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7121992 06 - 10739752

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 21.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2018-2019, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren