Gespreksvaardigheden

Een zeer succesvolle training - 2 dagen

Niveau

Trainingen

Variant

Duur

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij graag je gespreksvaardigheden verbeteren? Dan is deze unieke en praktijkgerichte training van Scheidegger echt iets voor jou! Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel om effectief te kunnen communiceren. Niet alleen de inhoud van je verhaal is belangrijk, maar zeker ook de manier waarop je het vertelt. Onze trainers hebben ruime ervaring en nemen uitgebreid de tijd voor jou om samen te oefenen. Je zult met plezier terugkijken op de prettige aanpak. Scheidegger Incompany verzorgt deze training ook graag helemaal op maat op je werk.

Resultaat

Na deze training:

 • Beschik je over goede kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie
 • Zijn je communicatieve vaardigheden sterk verbeterd
 • Weet je hoe je op een zeer prettige wijze assertief kunt communiceren

Voor wie?

De training is bestemd voor iedereen die graag zijn communicatieve vaardigheden wil verbeteren en een aantal communicatieve basistechnieken en inzicht wil krijgen om die te gebruiken in diverse situaties.

Aanpak

Scheidegger staat bekend om zijn professionele en resultaatgerichte aanpak. De training start met een schriftelijke intake, die wordt bekeken door je trainer. Deze intake helpt je om je eigen leerdoelen voor de training te bepalen. Je trainer begeleidt je bij het realiseren van deze leerdoelen. De trainingsdagen bereid je thuis goed voor. Tijdens de trainingsdagen staat veel praktische oefening onder leiding van ervaren trainers centraal.

Ook krijg je toegang tot de professionele digitale leeromgeving e-Connect. Hier vind je alle informatie over je training, je persoonlijk actieplan, praktijkopdrachten, filmpjes, tips en trucs. Daarnaast kun je via e-Connect makkelijk communiceren met je medestudenten en trainer. Zie e-Connect voor meer informatie.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Studieprogramma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Communicatieve vaardigheden
 • Communicatie en gesprekstechnieken
 • Persoonlijke communicatie en presentatie
 • Assertief communiceren
 • Basismodel voor communicatie
 • Verbaal en non-verbaal gedrag
 • Helder en assertief communiceren
 • Luisteren, samenvatten en doorvragen

Certificaat

Als je de training hebt afgerond, ontvang je het certificaat 'Gespreksvaardigheden' van Scheidegger.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 2 trainingsdagen van 09.30 uur tot 16.30 uur. Tijdens de trainingsdagen ga je met een ervaren trainer concreet aan de slag in een veilige leeromgeving.

Planning

 • 10 en 24 oktober 2018
 • 3 en 17 december 2018
 • 23 januari en 6 februari 2019
 • 25 maart en 8 april 2019
 • 22 mei en 5 juni 2019

De training wordt aangeboden in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 690,-

Trainingsmateriaal: € 75,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs (MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master), dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de prijs exclusief btw. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Heb je vragen?

Je kunt ons op werkdagen bellen van 08.00 uur en 21.00 uur (op vrijdag tot 17.00 uur). Je kunt ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail ons

035 - 7121992

06 - 10739752
 

 

Gespreksvaardigheden

Een zeer succesvolle training - 2 dagen

Niveau

Trainingen

Variant

Duur