Gespreksvaardigheden

Een zeer succesvolle training - 2 dagen

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan

Wil jij graag je gespreksvaardigheden verbeteren? Dan is deze unieke en praktijkgerichte training van Scheidegger echt iets voor jou! Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel om effectief te kunnen communiceren. Niet alleen de inhoud van je verhaal is belangrijk, maar zeker ook de manier waarop je het vertelt. Onze trainers hebben ruime ervaring en nemen uitgebreid de tijd voor jou om samen te oefenen. Je zult met plezier terugkijken op de prettige aanpak. Scheidegger Incompany verzorgt deze training ook graag helemaal op maat op je werk.

Voor wie?

De training is bestemd voor iedereen die graag zijn communicatieve vaardigheden wil verbeteren en een aantal communicatieve basistechnieken en inzicht wil krijgen om die te gebruiken in diverse situaties.

Aanpak

Scheidegger staat bekend om zijn professionele en resultaatgerichte aanpak. De training start met een schriftelijke intake, die wordt bekeken door je trainer. Deze intake helpt je om je eigen leerdoelen voor de training te bepalen. Je trainer begeleidt je bij het realiseren van deze leerdoelen.

De trainingsdagen bereid je thuis goed voor. Tijdens de trainingsdagen staat veel praktische oefening onder leiding van ervaren trainers centraal.

Ook krijg je toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vind je alle informatie over je training, je persoonlijk actieplan, praktijkopdrachten, filmpjes, tips en trucs. Daarnaast kun je via e-Connect makkelijk communiceren met je medestudenten en trainer. Zie e-Connect voor informatie.

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 2 trainingsdagen van 09.30 uur tot 16.30 uur. Tijdens de trainingsdagen ga je met een ervaren trainer concreet aan de slag in een veilige leeromgeving.

Resultaat

Na deze training:

 • Beschik je over goede kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie
 • Zijn je communicatieve vaardigheden sterk verbeterd
 • Weet je hoe je op een zeer prettige wijze assertief kunt communiceren

Training Gespreksvaardigheden

Studieprogramma

 • Communicatieve vaardigheden
 • Communicatie en gesprekstechnieken
 • Persoonlijke communicatie en presentatie
 • Assertief communiceren
 • Basismodel voor communicatie
 • Verbaal en non-verbaal gedrag
 • Helder en assertief communiceren
 • Luisteren, samenvatten en doorvragen

Certificaat

Als je de training hebt afgerond, ontvang je van Scheidegger het certificaat ‘Gespreksvaardigheden’.

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Januari 2018 Dag Woensdag Regio Amsterdam
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Januari 2018 Dag Woensdag Regio Rotterdam
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Januari 2018 Dag Woensdag Regio Utrecht
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Maart 2018 Dag Maandag Regio Amsterdam
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Maart 2018 Dag Maandag Regio Rotterdam
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Maart 2018 Dag Maandag Regio Utrecht
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Woensdag Regio Amsterdam
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Woensdag Regio Rotterdam
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Woensdag Regio Utrecht
Inschrijven Planning

Kosten

Trainingskosten: € 690,-
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs (MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master), dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de prijs exclusief btw. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10737652

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond voor persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.