Commerciële Vaardigheden

Unieke training voor startende verkopers - 2 dagen

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van jouw huidige loopbaan en jouw leerdoelen geven wij je graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat jouw gegevens achter en wij bellen je binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan

Deze commerciële training is speciaal ontwikkeld voor startende verkopers. Alle professionele verkoopvaardigheden komen in dit praktijkgerichte programma aan de orde. Na afloop beschik je over een belangrijk pakket nieuwe vaardigheden, waarmee je succesvol kunt starten als verkoper. De kern van deze training bestaat uit het volledig doorgronden van een professioneel verkoopgesprek. Je leert je inleven in de klant, de behoeften van de klant bepalen en producten of diensten aantrekkelijk presenteren. Het programma wordt verzorgd door ervaren trainers die juist veel praktijksituaties inbrengen. Zij helpen je graag met hun ervaring om je verkoopvaardigheden te verbeteren. Van de vaardigheden die je leert, heb je je hele carrière als verkoper veel plezier en profijt.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor verkopers, commercieel medewerkers, buitendienstmedewerkers en accountmanagers die hun professionele kennis en vaardigheden op verkoopvlak willen vergroten.

Aanpak

Scheidegger staat bekend om de professionele en resultaatgerichte aanpak. De training start met een schriftelijke intake, die wordt bekeken door je docent. Deze intake helpt je om je eigen leerdoelen voor de training te bepalen. Je docent begeleidt je bij het realiseren van deze leerdoelen. De trainingsdagen bereid je thuis goed voor. Tijdens de trainingsdagen staat veel praktische oefening onder leiding van ervaren trainers centraal.

Ook krijg je toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vind je alle informatie over je training, je persoonlijk actieplan, praktijkopdrachten, filmpjes, tips en tricks. Daarnaast kun je via e-Connect makkelijk communiceren met je medestudenten en docent.

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 2 trainingsdagen van 09.30 uur tot 16.30 uur. Tijdens de trainingsdagen ga je met een ervaren docent concreet aan de slag met veel praktijkoefeningen.

Resultaat

Na deze training:

 • Heb je veel kennis en vaardigheden om je rol als verkoper uitstekend te vervullen
 • Kun je professioneel en resultaatgericht een commercieel (verkoop)gesprek voeren

Training Commerciële Vaardigheden

Studieprogramma

In de training is aandacht voor de volgende onderwerpen:

Voorbereiding

 • Inleven in de klant
 • De eerste indruk

Opening van het gesprek

 • Begroeting
 • Sfeer creëren

Behoeften van de klant bepalen

 • Vraagtechnieken
 • Actief luisteren
 • Herkennen van koopsignalen

Presenteren

 • Aantrekkelijk presenteren van een product of dienst
 • Spreken in klantvoordelen
 • Enthousiasme en trots uitstralen

Afsluiten en nazorg

 • Overwinnen van bezwaren
 • Vragen om de order
 • Afsluiten en afsluittechnieken
 • Nazorg

Certificaat

Als je de training hebt afgerond, ontvang je het certificaat ‘Commerciële Vaardigheden’ van Scheidegger.

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

April 2018 Dag Woensdag Regio Rotterdam
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

April 2018 Dag Woensdag Regio Amsterdam
Inschrijven Planning

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

April 2018 Dag Woensdag Regio Utrecht
Inschrijven Planning

Kosten

Trainingskosten: € 690,-
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs (MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master), dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de prijs exclusief btw. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten nu voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag - vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.

Mail ons 035 - 7121992 06 - 10739752

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.