De vijf van november

Bij zorgopleidingen denk je al gauw aan opleidingen tot verpleegkundige, op MBO- of HBO-niveau. Maar het vakgebied Zorg, Welzijn en Hulpverlening is natuurlijk veel breder dan dat: van kraamverzorging tot creatief therapeut en van echtscheidingsbemiddelaar tot professioneel jongerencoach. Benieuwd naar onze top 5 zorgopleidingen?

Dit zijn ze dan, de meest gekozen zorgopleidingen, van MBO- tot HBO Bachelorniveau!

  1. MBO Verpleegkundige niveau 4
  2. HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (nu met 10.000 euro korting)
  3. MBO Apothekersassistent niveau 4
  4. MBO Verzorgende niveau 3
  5. MBO Doktersassistent niveau 4 

Zit er niets voor je tussen? Kijk dan eens bij al onze zorgopleidingen en laat je verrassen door de vele mogelijkheden!

Speciaal programma voor mantelzorgers

Deze maand voegen we een eervolle vermelding toe aan onze top 5, in de vorm van de opleiding Mantelzorg. Ook als je niet werkzaam bent in de zorgsector, kun je verantwoordelijk zijn voor de zorg van een familielid of dierbare. Je merkt dat er dan heel wat op je afkomt en dat je met verschillende instanties en zorgverleners te maken krijgt. Hoe ga je daarmee om en hoe vervul je deze nieuwe rol op een prettige en effectieve manier? Dat ontdek je in dit speciale programma voor mantelzorgers. 

Waarom Scheidegger?

Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen?

Laten we samen de juiste keuze maken. We zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp van maandag tot vrijdag van 10:00 – 16:00 uur.

Mail ons 035 - 7 121 992 06 - 10739752

Bezoek een van onze Open Avonden

Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs.

MELD JE NU AAN

Studiegids 2017-2018, vraag 'm nu aan!

Wil je de studiegids thuis ontvangen?

Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post.

STUDIEGIDS AANVRAGEN

Onze website maakt gebruik van cookies.