Over Scheidegger

Over Scheidegger

Zoë

Het verhaal van Zoë: “Hier kun je even proeven of het wat voor je is”

Zoë wil graag een baan waarin ze haar creativiteit meer kwijt kan. De opleiding Vakopleiding Interieurontwerp en Styling lijkt haar wel wat. Omdat ze zich al flink verdiept heeft in de inhoud van de opleiding, komt ze vooral om de sfeer van Scheidegger mee te krijgen. “Hier kun je even proeven of het wat voor je is.”
 
Praktische vragen
Daarnaast wil ze de studieadviseur wat praktische vragen stellen. “Bijvoorbeeld of de opleiding doorgaat in Amsterdam, hoe het kostenplaatje eruitziet en wanneer ik van start zou kunnen gaan. Veel dingen kon ik online al zien, maar het is gewoon fijn om het nog even te horen. Maandag worden de gegevens ook nog per mail bevestigd, dan ga ik het rustig doorlezen. Als het dan nog steeds goed voelt, schrijf ik me in.”
 
Geen verrassingen
Heeft ze zelf nog tips voor mensen die een opleiding willen volgen? “Bereid je goed voor. Kijk alvast naar de inhoud van de modules. Natuurlijk weet je pas in de praktijk hoe het echt is, maar met een goede voorbereiding kom je toch minder snel voor verrassingen te staan.”