Over Scheidegger

Over Scheidegger

Ingrid

Het verhaal van Ingrid: “Focus je op je eigen ding”

Ingrid wil een opleiding facilitaire dienstverlening volgen, en dan het liefst op HBO-niveau. De opleiding HBO Facilitair Management sluit daar perfect bij aan. Ze is van plan om er zo snel mogelijk mee te beginnen. Maar eerst wil ze nog wat meer informatie. Wat hoopt ze te halen uit het adviesgesprek? “Hoe het precies zit met de examens en opdrachten,” vertelt Ingrid. “Dat wil ik helemaal duidelijk hebben voordat ik me inschrijf.”
 
Sneller aan de slag
Ingrid wil zeker weten dat ze de juiste opleiding kiest: eerder stopte ze namelijk met haar studie bij een andere opleider. Dat was toch niet helemaal wat ze zocht. “Nu wil ik liever een kortere opleiding doen, zodat ik ook snel kan gaan werken.”
 
Er 100% voor gaan
Heeft ze nog een tip voor mensen die twijfelen over een opleiding? “Focus je op je eigen ding. Zorg dat je 100% zeker weet dat je een opleiding wilt volgen, en ga er dan voor.” En is Facilitair Management ook de opleiding waar zij volledig voor wil gaan? “Ik weet het bijna zeker, maar eerst maar eens horen wat de studieadviseur te vertellen heeft!”