Over Scheidegger

Over Scheidegger

Denzel Schot

Het verhaal van Denzel Schot: ‘Vooral het persoonlijke contact vind ik leuk’

Denzel Schot weet wat hij wil: Register Makelaar-Taxateur worden en informatie ophalen over de opleiding die dat mogelijk moet maken. Vandaar zijn bezoek aan de Open Dag. Hij had onze reclame gezien en het leek hem meer dan de moeite waard om met zijn vader langs te komen.

“Ik heb straks een 1-op-1-gesprek en hoop dat ik me vandaag nog voor de opleiding Register-Makelaar-Taxateur kan aanmelden”, zegt Denzel vastbesloten. “Ik zag dat jullie die opleiding op MBO-niveau hebben.”

Leslocatie in de buurt: extra motivatie
Vooraf heeft Denzel zich goed in Scheidegger verdiept. Op de website kwam hij de opleiding die hij zocht tegen en dat kostte hem weinig tijd en moeite. “De informatie is op jullie site snel te vinden en alles wordt goed uitgelegd. En ik zag dat jullie een leslocatie bij mij in de buurt hebben. Dat is voor mij een extra motivatie om voor jullie te kiezen.”

Veel belangstelling voor adviesgesprek
Denzel heeft in de bouw gewerkt en volgt nu een opleiding bij het ROC in Ede. De volgende stap moet de opleiding Register Makelaar-Taxateur worden. Hij moet nog even op zijn beurt wachten, want er is veel belangstelling voor een adviesgesprek, maar vader en zoon lijken zich prima te vermaken. Ze voelen zich zichtbaar prettig op de Open Dag. Denzel: “Vooral het persoonlijke contact vind ik leuk. Er lopen veel mensen van Scheidegger rond en iedereen is even vriendelijk.”