Over Scheidegger

Over Scheidegger

Cindy Haanskorf

Bijdragen aan de ontwikkeling van een ander, dat is mooi 

Cindy Haanskorf is docent bij Scheidegger en geeft les in heel wat vakken op secretarieel en administratief gebied. Denk aan officemanagement, notuleren, timemanagement, Outlook, persoonlijke effectiviteit en presentatie, computervaardigheden, assertiviteitstraining en nog veel meer. Cindy vertelt wat het trainen en lesgeven voor haar betekent.

“Ik ben al een aantal jaren verbonden aan Scheidegger opleidingen en ik vind het ontzettend leuk om te doen. Omdat ik lesgeef in het secretarieel administratief vakgebied kun je me bij heel veel opleidingen tegenkomen. Studeren met de wind in de rug betekent voor mij zoveel mogelijk proberen mee te helpen met de ontwikkeling van alles waar de student vaardig in moet zijn. Ik vind dat alles wat ik in mijn macht heb aan kennis en kunde moet gebruiken om iemand te helpen. En dat doe ik graag.”

“Het leukste aan mijn werk is dat ik op die manier heel veel nieuwe mensen leer kennen die eigenlijk ook nog heel veel dingen willen leren”, voegt Cindy er aan toe. “De studenten van Scheidegger zijn echt mensen die een bewuste keuze maken om nog een studie te gaan doen. En dat vind ik mooi en zeker ook interessant. Het is voor mij ook leerzaam dat ik mag bijdragen aan dat stukje ontwikkeling van een ander persoon.”